SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,94

termometer

  • Messenger
  • Messenger
The Biggest Loser Slovenija

Ali Klara Hrovat Vidmar res vzdržuje telesno težo in se prijavlja v Bar?

3,94

termometer

Klara Hrovat Vidmar

Na Planet TV jeseni prihaja resničnostni šov Bar, in ker je znano, da se nekdanji obrazi resničnostnih šovov pogosto radi udeležijo še katerega od njih, smo o tem povprašali zmagovalko oddaje The Biggest Loser Slovenija Klaro Hrovat Vidmar. Ob tem smo preverili, kakšno je njeno življenje po vrnitvi domov in ali ji uspeva ohranjati novo telesno težo.

The Biggest Loser Slovenija Planet TV Najboljši utrinki iz finala oddaje The Biggest Loser Slovenija #video

"Nikoli ne reci nikoli," je na vprašanje, ali bi se prijavila v prihajajoči resničnostni šov Bar, odgovorila zmagovalka The Biggest Loser Slovenija Klara Hrovat Vidmar in dodala: "Bar je zanimiva zadeva, ker imam rada nove izzive in nova znanja, vendar se tokrat ne bom odločila za sodelovanje."

Klara Hrovat Vidmar

Klarino življenje se po koncu šova ni kaj dosti spremenilo. "Moj dnevni ritem ostaja enak tistemu pred vstopom v šov. Vrnila sem se v službo in živim ritem mame. Kar se je zares spremenilo, je samo moje razmišljanje o sebi. Bolj se spoštujem, vztrajam pri treningih in prehrani, ki je zdaj bolj premišljena. S tem tudi vzdržujem težo, še vedno pa si želim doseči cilj 70 kilogramov."

Klara Hrovat Vidmar

Klara Hrovat Vidmar

Kaj pa družbena omrežja, na katerih temnolaska redno objavlja svoje dnevne utrinke? "Res je, da sem na družbenih omrežjih bolj aktivna, kot sem bila prej, ampak predvsem zato, da vsi, ki so me podpirali in verjeli vame, vidijo, da vztrajam še naprej. Nikoli ne veš, morda je komu moja zgodba tudi motivacija, da sam začne razmišljati o spremembah. Res pa je tudi, da na začetku nisem bila navdušena nad tem, da bom v šovu stalno pod nadzorom kamer, saj sem oseba, ki ji ni vseeno, kako jo ljudje vidijo. Ampak zdaj sem vesela, da sem skozi oddajo in tudi naprej ostala, kakršna sem bila. Prejela sem tudi veliko pozitivnih komentarjev, ker so ljudje mojo iskrenost začutili," je še povedala Klara, ki v poletnih dneh uživa predvsem v družbi svojih najdražjih treh: otrok in moža.

Klara Hrovat Vidmar

Jeseni se na Planet TV vrača resničnostni šov Bar, na katerega se lahko še vedno prijavite TUKAJ.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 137
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin