SiolNET. Planet TV The Biggest Loser Slovenija
3,78

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Aleksandar: Ni mi vseeno, da nisem zmagal, a Bojan je zares "norec"! #video

3,78

termometer

tbls
Foto: Planet TV

Aleksandar je v šovu The Biggest Loser Slovenija pokazal izjemno tekmovalnost, pred velikim finalom pa je treniral ure in ure, da bi mu na koncu uspelo zmagati. Zmaga je na koncu odšla v Bojanove roke, a Aleksandar ni pretirano razočaran.

V 14 tednih, kolikor jih je preživel v šovu The Biggest Loser Slovenija, je Aleksandru uspelo stopiti kar 67,7 kilograma, kar je 40,39 odstotka teže, danes pa tehta le še 99,9 kilograma.

Takoj po koncu šova nam je zaupal, da mu ni povsem vseeno, da se na koncu ni veselil zmage, a domov odhaja v dobri formi, kar je na koncu koncev najpomembnejše.

[video: 67543 / ]

Po 14 tednih bodo tekmovalci lahko končno sproščeno zadihali in zaživeli povsem po svoje, ne da bi jih na vsakem koraku spremljale kamere. Kaj se po koncu šova obeta Aleksandru?

[video: 67544 / ]

Aleksandar ne skriva tega, da je že komaj čakal, da se bo vse končalo, saj so bili zadnji tedni zares izjemno naporni. Zdaj je čas za zabavo. Kaj si je Aleksandar privoščil takoj po koncu šova?

[video: 67545 / ]

V šovu ni skrival, da izjemno pogreša svojo družino in prijatelje. Starši se ga ob prihodu domov kar niso mogli nagledati, saj niso mogli verjeti, da je tako zelo shujšan in postaven.

[video: 67546 / ]

V šovu ni imel veliko težkih trenutkov, je pa včasih potočil kakšno solzico. Na koncu se mu je to še kako obrestovalo na tehtanju.

[video: 67547 / ]

Če bi bil znova pred tem, ali se bo prijavil v šov ali ne, bi dvakrat razmislil, na koncu pa spet kliknil gumb za prijavo, saj mu je šov vsekakor spremenil življenje.

[video: 67548 / ]

Pred začetkom šova je Aleksandar dejal, da bi si želel najti kakšno dekle, in verjamemo, da mu zdaj ponudb ne bo manjkalo.

[video: 67549 / ]

Komentarji

1

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin