Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
27. 5. 2022,
7.59

Osveženo pred

1 leto, 11 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

Natisni članek

Jasna Kuljaj Pri Črnem Petru Planet TV

Petek, 27. 5. 2022, 7.59

1 leto, 11 mesecev

Pri Črnem Petru

Gostilna Pri Črnem Petru bo še zadnjič pred poletjem odprla svoja vrata

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,02

V soboto ob 19.45 si boste na Planetu lahko ogledali še zadnjo oddajo Pri Črnem Petru pred počitnicami. Čaka nas veliki finale izbora za naj pesem pomladi Črnega Petra, hkrati pa bo svoj epilog dobilo tudi iskanje Jasninega sovoditelja.

Spomnimo: na začetku sezone je vedeževalec Blaž Jasni prerokoval, da bo gostilna šla v maloro, če si ne bo našla sovoditelja. Jasna je skozi sezono preizkusila kar 13 kandidatov, ki so jo poskušali prepričati s svojimi veščinami in sposobnostmi.

Družinski dvoboj
Planet TV Družinski dvoboj prvič na Planetu že v ponedeljek!

Seznam kandidatov za sovoditelja je resnično širok: zmagovalec resničnostnih šovov Franko Bajc, televizijski voditelj Jure Godler, televizijski voditelj Klemen Bučan, televizijski voditelj Boris Kopitar, televizijski voditelj Taiji Tokuhisa, pevec Luka Sešek, kuharski mojster Lojze Čop, duhovnik in reševalec Dejan Pavlin, pevec Mitja Ferenc, pevec Sebastian, v enem večeru pa so se predstavili kar trije kandidati: Blaž Jenkole iz Fehtarjev, mladi harmonikar Nejc Novak, tudi pevec Til Čeh je Jasno spomnil, da bi bila lahko skupaj krasen voditeljski par.

Pri Črnem Petru | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Bolj za šalo kot zares pa je v eni od oddaj Jasno presenetil njen partner Saša Lalović, ki je potožil, da se bo prijavil za sovoditelja, saj bo tako Jasno videl bolj pogosto.

Jasno sta v eni od prejšnjih oddaj presenetila partner Saša Lalović in njuna hči Anastazija. | Foto: Bojan Puhek Jasno sta v eni od prejšnjih oddaj presenetila partner Saša Lalović in njuna hči Anastazija. Foto: Bojan Puhek

Neverjetno naključje je hotelo, da so prav vsi kandidati na koncu oddaje prejeli enako število točk. Sobotni večer bo zato precej naporen za poštarja Peško, ki bo prešteval glasove vseh, ki so glasovali na družabnih omrežjih. Bodo ti odločali o zmagovalcu ali pa se bo na koncu razpletlo v smeri, ki je ni nihče pričakoval? Treba bo počakati do sobote.

Exatlon
Planet TV Exatlon Slovenija se vrača z drugo sezono!

V zadnji oddaji te sezone pa bomo dobili tudi zmagovalca izbora za naj pesem pomladi Črnega Petra. Nagradni bon v vrednosti 400 evrov, ki ga podarja trgovina Jager, in bleščeči pokal Črnega Petra bo prejela tista zasedba, ki bo prejela največ točk treh enakovrednih komisij: ekipe Črnega Petra, ekipe trgovine Jager in glasbenikov, ki sodelujejo v izboru.

Pri Črnem Petru | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Končni seštevek bo prinesel zmagovalca, zmagovalna pesem pa bo zagotovo postala uspešnica tega poletja. Boj bo precej napet, saj je med tekmovalnimi skladbami precej takšnih, ki veliko obetajo.

Poroka na prvi pogled
Planet TV Prijavite se v tretjo sezono oddaje Poroka na prvi pogled

Ekipa oddaje Gostilna Pri Črnem Petru po velikem finalu odhaja na počitnice. Bodite z njimi ob njihovem zadnjem predpoletnem druženju in spremljajte razplete vseh zgodb, ki so se odvijale v peti sezoni.

Zadnjo oddaja Pri Črnem Petru pred počitnicami na Planetu ujamete v soboto ob 19.45. Zamujene oddaje si lahko ogledate tudi v Planeteki.

 Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube
Ne spreglejte