SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
2,77

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

V neznosni vročini z golimi rokami kopala jamo, da bi prišla do vode #video

2,77

termometer

V torkovi oddaji Preživetje v divjini bomo na preizkušnji preživetja spremljali Saro Šolar. Ena najtežjih nalog dekleta, ki obožuje adrenalin in se spozna na zelišča, bo priti do pitne vode.

Preživetje v divjini Planet TV Dekle, ki rado poprime za motorko, bo preizkusilo svoje skrajne meje #intervju

Na divjem otoku, kjer tekmovalci v drugi sezoni preizkušajo svojo vzdržljivost, voljo in iznajdljivost, pitne vode na površju ni, zato bodo morali "brodolomci" uporabiti eno od tehnik, ki jim jo bo pred tem predstavil inštruktor Brane T. Červek. Da bo brez vode preizkušnjo, ki jo zaznamujeta neznosna vročina s temperaturami do 37 stopinj Celzija in žgoče sonce, težko uspešno prestati, se je zavedala tudi tekmovalka Sara, ki jo bomo spremljali v torkovi oddaji Preživetje v divjini.

Preživetje v divjini Planet TV Červek: Priča smo obritim fasadam z napihnjenimi mišicami, ki delujejo samo v svetu obilja in perutnine #intervju

Kopanja luknje za pridobivanje vode je ob takšnih razmerah izjemno fizično naporno, a Sara se je tega lotila zelo zagnano. Garaško delo bo poplačano, če ji bo na koncu uspelo priti do najdragocenejše tekočine, v nasprotnem primeru pa bo tvegala še hitrejšo dehidracijo in predčasen konec preizkušnje. Ji bo uspelo?

Kako uspešna bo Sara na preizkušnji v oddaji Preživetje v divjini, preverite v torek ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Izdelajte improvizirano obuvalo in se potegujte za uro Garmin #video 360° Preživetje v divjini Planet TV Takšno prevozno sredstvo si je omislil Brane T. Červek #foto Preživetje v divjini Planet TV Nevarno srečanje Červeka z nepovabljenimi obiskovalci #video  
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin