SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,25

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

To je bohurt, eden najbrutalnejših športov #video

0,25

termometer

Nocoj ob 21. uri bo na sporedu nova epizoda oddaje Preživetje v divjini. Svoje meje vzdržljivosti bo na divjem otoku preizkušala tudi tekmovalka Sara, ki je v preteklosti tekmovala tudi v bohurtu, enem najbrutalnejših športov.

"Najenostavnejši opis tega bi bil, če rečem, da je to "full contact" borba v polnem oklepu, ki je replika zgodovinskih oklepov iz različnih obdobij srednjega veka, z nenabrušenimi replikami orožja iz istega obdobja," je šport, kjer ne manjka grobosti, opisala Sara Šolar. "Dokler sem trenirala, je bil to odličen način za kurjenje odvečne energije in doza čistega adrenalina."

Sara se bo nocoj v oddaji Preživetje v divjini preizkusila še v eni ekstremni preizkušnji, ki jo je zanjo pripravil Brane T. Červek. Sara se bo nocoj v oddaji Preživetje v divjini preizkusila še v eni ekstremni preizkušnji, ki jo je zanjo pripravil Brane T. Červek.

Oklep, ki ga uporabljajo tekmovalci, je precej težak, saj je Sarina oprema tehtala približno 30 kilogramov, kar je približno polovica njene teže. Kljub oklepu in nenabrušenemu orožju, ki ga uporabljajo v borbah, pa lahko pride do resnih poškodb.

Preživetje v divjini Planet TV Červek tekmovalki: Naredila si največjo napako! #video

To se je primerilo tudi Sari na svetovnem prvenstvu v Pragi. "Imela sem natrgano mišico na slabo zaščitenem delu noge. V borbah ena na ena sicer obstaja nekaj pravil, ko pa je borba skupinska, jih skoraj ni. Na koncu šteje samo to, v kateri skupini več borcev ostane na nogah."

Preživetje v divjini Planet TV V neznosni vročini z golimi rokami kopala jamo, da bi prišla do vode #video
Oddaja Preživetje v divjini bo na sporedu nocoj ob 21. uri na Planetu.

Preživetje v divjini Planet TV Dekle, ki rado poprime za motorko, bo preizkusilo svoje skrajne meje #intervju Preživetje v divjini Planet TV Nesreča ne počiva: Červek priskočil na pomoč z nožem #video Preživetje v divjini Planet TV Bi znali z destilacijo priti do pitne vode? #video 360°
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.  

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 2
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin