SiolNET. Planet TV Preživetje v divjini
0,58

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Preživetje v divjini

Červek: Čas je, da se zbudimo iz navideznega udobja in varnosti v civilizaciji

0,58

termometer

Nocoj ob 21. uri si boste na Planetu lahko ogledali prvi del oddaje Preživetje v divjini, kjer bo skozi zahtevne preizkuse preživetja v surovi naravi tekmovalce vodil svetovno priznani strokovnjak na področju preživetvenih tehnik Brane T. Červek. Inštruktor z več kot 30 let izkušenj nam je razkril nasvet, kako se mora posameznik odzvati, če se znajde v kriznem položaju.

Preživetje v divjini Planet TV Resnična pustolovščina se začne že 17. marca!

Brane nam je povedal, da je njegov nasvet povsem preprost in velja povsod. "Bodite odprtih misli in pozitivni ne glede na situacijo. Nikoli ne podcenjujte položaja in ne bodite nekaj, kar niste. Snemite masko iz civilizacije in se takoj lotite dela, predvsem na sebi. Pomembni so načrt, cilj in volja." 

"Vmes pa ne pozabite na malenkosti, saj so najmanjše podrobnosti, karkoli že počnemo, velikokrat ključne. Ohranite zbranost in odzovite se odgovorno. Nadzirajte sebe, in ne okolja. Najtežje in najpomembnejše pa je izbrati ponižnost in sodelovanje z okoljem. To nekaterim ne gre prav dobro od rok."

Preživetje v divjini | Foto:

Preživetje v divjini Planet TV To je prvi tekmovalec, ki se bo podal na Preživetje v divjini #foto

Brane je dodal, da je sodobni človek povsem izgubil stik z naravo in razmišlja samo o lastnem udobju, ne glede na ceno, ki jo zato plača narava.

"Čas je, da se zbudimo iz iluzije navideznega udobja in varnosti v civilizaciji, saj smo na tej poti postali brezčutni, pohlepni, vsevedni in vsemogočni. Ko pa se ujamemo v lastno past zaradi sebičnega udobja, se obnašamo kot žrtve. Tako ne gre. Kdor samo jemlje, mora prej ali slej začeti tudi vračati. Največ pa moramo vrniti materi naravi, ki nas za zdaj še tolerira."

Planet TV Planet TV Bi v krizni situaciji znali zanetiti ogenj? #video 360°
Kakšen izziv je Brane T. Červek pripravil za prvega tekmovalca in kako uspešno se je ta z njim spopadel, si poglejte v NOCOJ ob 21. uri na Planetu, ko bo oddaja Preživetje v divjini na sporedu prvič.

Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
  Preživetje v divjini Planet TV Červek o koronavirusu: Ne bodite nebogljeni doma, pojdite v naravo Preživetje v divjini Planet TV Dilema: kaj je najnujnejše za preživetje v kriznem položaju? #video Živa Selan Trendi Pokukajte v zakulisje nove serije Srečno samski #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 48
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin