SiolNET. Planet TV Novosti
5,46

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Življenjski nasvet, ki ga je svojemu sinu dal Clint Eastwood

5,46

termometer

Scott Eastwood

Na Planetu bo v soboto, 9. februarja, ob 20. uri na sporedu romantična drama Najdaljša pot, v kateri je zaigral Scott Eastwood, sin legendarnega Clinta Eastwooda. Le kako oče gleda na to, da je sin odšel po njegovih stopinjah?

Scott Eastwood se zaveda zapuščine, ki jo s seboj prinaša njegov priimek. Trajalo je kar nekaj časa, preden se je odločil za igralsko pot, uspeh pa si je želel doseči brez sklicevanja na slavnega očeta, a svojega priimka ni hotel skrivati. Svojega 88-letnega očeta, ki velja za pravo legendo filmskega sveta, zelo spoštuje in pravi, da bi mu bilo povsem vseeno, če bi se odločil za poklic obrtnika ali igralstvo. "Rekel je le, da karkoli počnem, naj to opravljam dobro. Naj bom skromen, naj delam trdo in naj bom moški," pravi šarmantni 32-letnik, ki je po očetu poleg priimka podedoval tudi privlačen videz.

A kaj je najboljši nasvet, kar mu ga je dal oče? "Bodi pozoren. Poslušaj. To je bolj nasvet za vse življenje, ne le za kariero. Rekel mi je, naj se vedno trudim biti boljši človek, naj mi nikoli ne bo preveč udobno in naj investiram tudi vase," pravi Scott, ki prosti čas najraje preživlja ob deskanju na valovih.

Scott Eastwood in Britt Robertson v filmu Najdaljša pot Scott Eastwood in Britt Robertson v filmu Najdaljša pot

Romantična drama Najdaljša pot (The Longest Ride) je posneta po knjižni uspešnici Nicholasa Sparksa, avtorja Beležnice- Zgodba govori o študentki umetnostne zgodovine Sophie (Britt Robertson), ki nekaj mesecev po bolečem razhodu z Brianom vendarle sprejme ponudbo sostanovalke in se odpravi z njo na zabavo po rodeu. Tam spozna Luka, prijetnega in prikupnega jezdeca, ki hitro osvoji njeno srce. Čeprav si ne bi mogla biti bolj različna, kmalu ugotovita, da sta si usojena.

Njuna usoda se preplete z zgodbo starejšega moškega, ki je zbolel za rakom in so mu zdravniki napovedali le še nekaj mesecev življenja. Ira Levinson (Alan Alda) zdrsne z zasnežene gorske ceste v Severni Karolini in ostane ujet v avtomobilu, v čakanju na morebitne rešitelje pa se z radostjo spominja skupnega življenja z ženo Ruth (Oona Chaplin). Dva para, dve veliki ljubezni in usoda, ki hoče, da se njihove poti prepletejo.

Film Najdaljša pot ima na spletni strani IMDb visoko oceno 7,1, na Planetu pa bo predvajan premierno na slovenskih televizijah.

Najdaljša pot bo na sporedu v soboto, 9. februarja, ob 20. uri, za tem pa bo na Planetu še komična romanca To je vojna! (This Means War) z Reese Witherspoon, Chrisom Pinom in Tomom Hardyjem.
Istanbulska nevesta Planet TV Šibka točka Istanbulske neveste? Hrana. Jure Godler Planet TV Jure Godler razkril, ali tudi on kdaj krade šale #video Planet TV Planet TV Sanja Hrgota: Najbolj se me dotaknejo osebne zgodbe #intervju
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

2

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Metulj / 09.02.2019. ob 21:26 0 0

  za negativno konotacijo teh besed so pa ni kriv Clint :)

  0 0
 • Matjaz / 09.02.2019. ob 19:54 0 0

  Včeraj gledal Clintov zadnji film Tihotapec ( The Mule). Dobri stari Clint. S svojimi sedaj v Hollywoodu nezaželjenimi opazkami : Niger, Fižolarji ...

  0 0
delitve: 55
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin