SiolNET. Planet TV Novosti
0,38

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Istanbulska nevesta

Zakaj mora snaha v Turčiji okopati svojo taščo?

0,38

termometer

V nadaljevanki Istanbulska nevesta je Esma svojo snaho Surejo presenetila z vabilom, da jo mlada nevesta okopa. V nadaljevanki je ta poteza sicer bolj izzivanje med matriarhinjo, ki ne prizna poraza, a običaj je resnici del turške tradicije.

Istanbulska nevesta

Ko je Esma od Sureje zahtevala, da jo v skladu s tradicijo okopa, je domnevala, da bo mlada snaha to zavrnila. A Sureja je polna presenečenj ... Preverite v novem delu Istanbulske neveste, ki bo na Planet TV že ob 20. uri!

Turške kopeli so bile za Turkinje nekoč srce družabnega življenja, kjer se ženske niso zbirali samo zaradi vsakodnevnega umivanja, ampak tudi ob praznovanju pomembnih dogodkov kot so poroke in rojstva. Med njimi so tudi kopel mladoporočenke, kopeli pred prazniki in kopeli, s katerimi so gostiteljice izrazile gostoljublje svojim gostjam. Kopeli so bile tudi popolna priložnost, da si je lahko bodoča tašča ogledala primerne neveste za svoje sinove in tako izbrala najlepše in najbolj zdravo dekle.

Istanbulska nevesta

Skladno s tradicijo mora svoji tašči pri kopanju pomagati tudi snaha in čeprav v Istanbulski nevesti Esma predvideva, da jo bo Sureja zavrnila, je mlada nevesta polna presenečenj.

Istanbulsko nevesto lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 20. uri.
Istanbulska nevesta Planet TV Tašča iz pekla je zasebno povsem drugačna #foto Istanbulska nevesta Planet TV Romantična poroka v Istanbulski nevesti #foto Uspdna odločitev Ozcan Deniz Trendi Priljubljeni igralec nekoč navduševal kot pevec #video
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 22
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin