Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 3. 2019,
9.08

Osveženo pred

3 leta, 10 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

Natisni članek

Planet TV Ženska turške serije Kübra Süzgün

Sreda, 27. 3. 2019, 9.08

3 leta, 10 mesecev

Ženska

Mlada igralka zajokala ob prejemu nagrade #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,55

Otroška igralca iz priljubljene serije Ženska, ki jo lahko na Planetu spremljamo od ponedeljka do petka ob 19. uri, sta močan vtis pustila tudi na turškem občinstvu, ki jima je namenilo nagrado zlati metulj. Predala jima jo je prav njuna televizijska mama, presenečeno 9-letno igralko pa so ob tem povsem prevzela čustva in je na odru zajokala.

Vir: YouTube | Foto: Vir: YouTube

Prestižne nagrade zlati metulj vsako leto namenijo najboljšim dosežkom v turški televizijski industriji, ki je zadnja leta na zavidljivo visokem nivoju, kar se opazi tudi po priljubljenosti turških serij v drugih državah po svetu. Z nagrado se lahko pohvali tudi Aslı Enver, ki smo jo občudovali v seriji Istanbulska nevesta. Nominirana je bila tudi lani, vendar je nagrado za najbolj priljubljeno igralko tokrat odnesla Özge Özpirinçci, glavna igralka priljubljene Ženske.

Özge pa ni edina, ki se lahko pohvali z zlatim metuljem, saj sta na podelitvi lani decembra slavila tudi otroška igralca, 9-letna Kübra Süzgün in 6-letni Ali Semi Sefil, ki v Ženski igrata Nisan in Doruka.

Presenečenima otrokoma je nagrado v kategoriji najboljših otroških igralcev podelila prav njuna televizijska mama, ki je morala svojo hčerko iz serije tudi potolažiti, saj so jo povsem prevzela čustva in je na odru med zahvaljevanjem ekipi serije zajokala v mikrofon.

V preteklosti je nagrado prejela tudi Beren Gökyıldız, Melek iz serije Mama, ki je s Kübro pozirala na številnih fotografijah z znanimi turškimi igralci. Deklici sta namreč dobri prijateljici, spoznali pa sta se prav na snemanju Mame, v kateri je v epizodni vlogi nastopila tudi Kübra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kübra Süzgün (@kubrasuzgunofficial) on

Mlada igralka ima kljub devetim letom za seboj zavidljivo število vlog. Pred kamero se je prvič preizkusila pri šestih letih, od takrat pa je nastopila v številnih oglasih, televizijskih serijah in tudi filmih. Vloga v Ženski ji je v prav poseben izziv, saj gre za zelo čustveno serijo, v kateri Kübra igra bistro, občutljivo in veselo deklico.

Njen otroški soigralec Ali Semi Sefil, ki je januarja praznoval 6. rojstni dan, igra mlajšega brata Doruka. Prikupni deček ima manj igralskih izkušenj, kar je glede na njegovo starost povsem razumljivo, vendar je pred njim zagotovo svetla igralska prihodnost, saj se je s serijo Ženska prikupil občinstvu in lani zaigral tudi v filmu Metulji (Kelebekler).

Žensko lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 19.00.

Ženska
Planet TV Postarati se hoče naravno
Ženska
Planet TV Nenavadni strah glavne igralke Ženske
Ženska
Planet TV Je to turški Antonio Banderas? #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte