SiolNET. Planet TV Telenovele
0,89

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Ženska

Postarati se hoče naravno

0,89

termometer

Ženska

Igralka Bennu Yıldırımlar je ena najbolj cenjenih turških igralk, ki je v seriji Ženska osvojila tudi slovenske gledalce. Zaigrala je tudi v filmu Divja hruška priznanega režiserja Nurija Bilga Ceylana in se tako lani sprehodila po rdečih preprogah najbolj znanih filmskih festivalov, tudi v Cannesu in Sarajevu.

Film Divja hruška je bil tudi turški kandidat za tujejezičnega oskarja, Bennu pa se je sodelovanja s slavnim režiserjem zelo veselila. "Kot ostali igralci sem se udeležila avdicije, Nuri Bilge Ceylan tik pred tem določi, katero sceno boš odigrala, saj mu to pove, kakšna igralka si. Je režiser, ki zna ustvariti film, zanimiv za gledalce. Ko sem dobila vlogo, sem bila navdušena," je o delu z večkrat nagrajenim režiserjem povedala igralka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennu Yıldırımlar (@bennu_yldrmlar) on

Bennu je bila sicer rojena leta 1969 v Istanbulu, po starših pa ima makendonske in grške korenine. V domovini je zaslovela z nadaljevanko Ko listje pada, zdaj pa občinstvo navdušuje v seriji Ženska, ki so jo zelo toplo sprejeli tudi slovenski igralci.

Bennu v Ženski igra Hatice, ki je pobegnila iz nesrečnega prvega zakona in za seboj pustila hčerko Bahar. V drugem zakonu z Enverjem rodi hčerko Širin in skuša pozabiti na preteklost, vendar jo usoda znova združi z Bahar in ji življenje obrne na glavo.

Hčerka raje kot igro izbrala glasbo

Igralka je že več kot 20 let srečno poročena in ima zdaj že odraslo hčerko Ado. "Materinstvo je čudovit občutek. Ada ni bila nikoli uporniški otrok, saj se je že od malega navadila na tempo življenja, ki ga prinese odraščanje ob umetnikih. Vedno je imela vso mojo pozornost," pravi 49-letna igralka in dodaja, da hčerka ne bo šla po njenih stopinjah, saj raje poje, tudi risanje ji gre dobro od rok.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bennu Yıldırımlar (@bennu_yldrmlar) on

Za naravno staranje

Bennu se v prostem času zelo rada ukvarja tudi s športom, saj ji ta daje energijo za zahtevna snemanja, in ni navdušena nad kozmetičnimi posegi. "Nisem proti operacijam, vendar se hočem postarati srečna in ne verjamem, da bi me posegi osrečili," je še povedala igralka, ki jo v Ženski vidimo nenaličeno in skromno oblečeno, zato marsikoga preseneti z glamurozno podobo iz naslovnic revij.

Žensko lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 19.00.

Ženska Planet TV Nenavadni strah glavne igralke Ženske Ženska Planet TV Je to turški Antonio Banderas? #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin