SiolNET. Planet TV Novosti
0,50

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Johnny Depp in njegovih tisoč osebnosti

0,50

termometer

johnny depp
Foto: IMDb

O Johnnyju Deppu je v zadnjem času tekla beseda zaradi njegovega nastopa v drugem delu franšize Magične živali: Grindelwaldova hudodelstva. V središču pogovorov pa ni bila njegova vloga, ki jo je, tako kot preostale do zdaj, odigral odlično, temveč nekaj veliko bolj neprijetnega.

Oboževalci pisateljice J. K. Rowling, ki je napisala serijo knjig Harry Potter in nadaljevala s franšizo Magičnih živali, so film bojkotirali. Veliko prahu so v letu 2016 namreč dvignile obtožbe Johnnyjeve nekdanje žene o njegovem nasilju, to, da je Rowlingova zelo pomembno vlogo v filmu dodelila Johnnyju Deppu, pa je šlo marsikomu v nos. Sama je izbiro zagovarjala, češ da spoštuje njuno zasebnost, saj se jima je o vseh obtožbah uspelo dogovoriti zunaj sodišč. Hkrati je vesela, da je lahko tako izjemnemu igralcu ponudila vlogo v svojem filmu.

Deppovo razburkano življenje je postreglo že s številnimi spodrsljaji, obtožbami in dogodki, ki so ga zaznamovali. Večkrat je bil že označen za čudaka in težaka, a vloge mu vseeno druga za drugo padajo pred noge.

Ena izmed markantnih vlog je bila tudi vloga v filmu Osamljeni jezdec, ki si ga lahko ogledate danes ob 22.10 na Planetu.
O filmu Osamljeni jezdec (Lone Ranger): Ustvarjalci zabavne gusarske pustolovščine Pirati s Karibov nas iz morskih prostranstev vabijo na Divji zahod, ki ga spoznamo skozi oči čudaškega Indijanca Tonta. Ta v puščavi naleti na napol mrtvega šerifa Johna in ga s pomočjo indijanske magije vrne v svet živih. Da bi se maščeval zlobnim zločincem in podkupljenim uradnikom, si John nadene identiteto skrivnostnega pravičnika Osamljenega jezdeca. S Tontom se pogumno podata v številne vrtoglave dogodivščine in divje spopade, ki jih lahko preživita le s pomočjo neustrašne drznosti, velike spretnosti in tudi kančka neverjetne sreče. Film je bil nominiran za dva oskarja (za masko in posebne učinke).
  Osamljeni jezdec Planet TV V nedeljo ob 22.10: Osamljeni jezdec
Pred pustolovščino pa si oglejte še akcijski film Upokojeni, oboroženi, nevarni (Red), ki bo na sporedu ob 20. uri na Planetu. 
Upokojeni, oboroženi, nevarni Planet TV Nedeljska akcija z Upokojenimi, oboroženimi, nevarnimi

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin