Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
6. 8. 2019,
14.54

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

1

Natisni članek

Planet TV Preiskovalci na delu: NCIS Wilmer Valderrama

Torek, 6. 8. 2019, 14.54

4 leta, 8 mesecev

Igralec pokazal izklesano telo #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,36

1

Wilmer Valderrama | Foto Instagram

Foto: Instagram

Postavni Wilmer Valderrama, eden novejših članov igralske ekipe Preiskovalcev na delu: NCIS, ni bil od nekdaj predan aktivnemu življenju in zdravi prehrani, vendar ga je težavno življenjsko obdobje prisililo, da se je resneje posvetil skrbi za dobro počutje.

Novo sezono Preiskovalcev na delu: NCIS lahko premierno spremljate na Planetu od ponedeljka do petka ob 20. uri.

Wilmer Valderrama ima pri 39 letih za seboj že več kot dve desetletji izkušenj iz igralskega sveta, saj je pri humoristični seriji Oh, ta sedemdeseta (That '70s Show) začel igrati že v srednji šoli. Dodatno pozornost medijev so mu prinesla razmerja z zvezdniškimi lepoticami, bil je v krajšem razmerju z Mandy Moore in Lindsay Lohan, nato pa šest let zvest Demi Lovato. Čeprav sta se leta 2016 razšla, ji je ob strani stal tudi kasneje, ko je Demi ob predoziranju skoraj umrla, saj sta igralca ostala iskrena prijatelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

Pred 30. rojstnim dnevom se je tudi Wilmer znašel v zelo težkem obdobju, ki pa ga je spodbudilo, da je začel bolje skrbeti za svoje zdravje. "Mislim, da sem se slabim občutkom posvetil dovolj zgodaj. Takoj sem se potrudil bolje skrbeti zase in si privoščil dovolj počitka, saj sem delal ob nemogočih urah," je povedal igralec, ki svoj mladosten videz pripisuje predvsem boljši prehrani in dobremu spancu.

"Vsa skrivnost je v prehrani, gibanju in počitku – še posebej, če imaš tako dolg urnik, kot ga imamo na snemalnih prizoriščih," pravi. Njegovo izklesano postavo občudujemo tudi v eni najbolj uspešnih TV-serij Preiskovalci na delu: NCIS, ki se ji je Wilmer pridružil v 14. sezoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

"Serija je prisotna že toliko časa in vsi moji družinski člani jo zvesto spremljajo. Navdušen sem bil, ko sem dobil priložnost, da sem del nečesa, kar imajo tako radi," je povedal in dodal, da zelo spoštuje igralsko zasedbo serije in njihovo zapuščino: "Čudovito je biti del tega. Prav tako je neverjetno, da gre za eno še vedno najbolj gledanih serij na svetu, tako da očitno nekaj delamo prav."

V pripravah na vlogo se je Wilmer udeležil tudi taktičnega urjenja ameriške mornarice in losangeleške policije, tako do vojske kot do mož postave pa čuti globoko spoštovanje in se trudi, da jih na malih ekranih predstavlja z dostojanstvom.

Mark Harmon kot Jethro Gibbs in Wilmer Valderrama kot Nicholas Torres v Preiskovalcih na delu: NCIS | Foto: Mark Harmon kot Jethro Gibbs in Wilmer Valderrama kot Nicholas Torres v Preiskovalcih na delu: NCIS

Novo sezono Preiskovalcev na delu: NCIS lahko premierno spremljate na Planetu od ponedeljka do petka ob 20. uri, za tem pa ob 21. uri sledi še 2. sezona napete serije Ugrabljena.
Planet TV
Planet TV Bil je najbolj seksi moški na svetu, ga prepoznate? #foto
Maria Bello
Planet TV Igralka, ki ne skriva svojih gub #foto
Preiskovalci na delu
Planet TV Na epizodo v žep pospravi več kot pol milijona dolarjev #foto
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte