Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
21. 4. 2023,
14.53

Osveženo pred

1 leto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

Natisni članek

voditelj kviz Klemen Bučan Kolo sreče Milijonar Milijonar Planet TV

Petek, 21. 4. 2023, 14.53

1 leto

Milijonar

Na odru blesti, na tem področju pa niti ne #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,14

Od ponedeljka do srede nas Klemen Bučan zabava v kvizu Kolo sreče. Tokrat se bo znašel na drugi strani, v vlogi dobrodelnega tekmovalca v kvizu Milijonar. Pravi, da ni živčen, saj se bo, za razliko od Kolesa sreče, le usedel in odgovarjal, Godler pa bo tokrat opravil voditeljsko delo. Nocoj ob 20. uri ne zamudite oddaje Milijonar. 

Milijonar
Planet TV Voditelja je tako navdušila, da se je kar zleknil v studiu #video

Klemen Bučan, voditelj kviza Kolo sreče, je prava enciklopedija o skejtanju, veliko ve tudi o glasbi, znanstvenofantastičnih filmih, lego kockah in še kaj bi se našlo. Tokrat pa bo svoje znanje preizkusil tudi v kvizu Milijonar. In čeprav stavi na pomoč voditelja ter klica v sili, pa se po drugi strani boji vprašanj o kulinariki. "Znam pripraviti jajca in rižoto, to je pa to," je iskren Klemen. 

Na pomoč mu bo priskočil kar partneričin brat, ki je računalničar in pravi, da bi moral biti v kombinaciji z Googlom dobitna kombinacija. 

Tudi fizika in matematika nista njegovi temi, saj je imel težave že v šoli. "Hvala, Tanja," se je javno zahvalil svoji nekdanji razredničarki, sicer učiteljici matematike s srednje šole, saj dvomi, da bi brez nje uspešno opravil šolanje. 

Ne bi rad izpadel neumen, "kavč" komentatorjev pa je že vajen, pravi. Tudi v kvizu Kolo sreče velikokrat sliši komentar, kako tega tekmovalci niso vedeli, in tudi tokrat pričakuje enak odziv. "Ampak to je dobro," pravi Klemen. "Zato so tovrstni kvizi tako priljubljeni. Veselim se. To so najboljši komentarji. Sicer ne želim biti ta, ki bi si rekel, da kako to, da tega nisi vedel." 

V dobrodelnem Milijonarju seveda ni pozabil na svoj najljubši hobi − skejtanje. Zato se je določil, da bo osvojeni znesek v oddaji podaril kar društvu, ki skrbi za skejtarsko infrastrukturo. 

Kviz Milijonar je na sporedu vsak petek ob 20. uri na Planetu. V ponedeljek ob 20. uri pa nas čaka že nova epizoda kviza Kolo sreče. 
Kolo sreče
Planet TV Nekdanja televizijka je danes turistična vodnica #video
Kolo sreče
Planet TV Damjan Murko je razložil, zakaj nima izpita za avto #video
Kolo sreče
Planet TV Je postavna sovoditeljica nehote razkrila, kaj nosi pod obleko? #video
   Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte