SiolNET. Planet TV Klepet ob kavi
3,15

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Klepet ob kavi

Za poroko ni vedela niti njuna glasbena skupina

3,15

termometer

Rok Žlindra
Foto: Instagram

Barbara Ogrinc in Rok Žlindra sta dolgoletno ljubezensko zvezo konec lanskega leta zapečatila s poroko presenečenja na Havajih, za katero ni vedela niti njuna skupina. Več podrobnosti sta Jasmini Kandorfer zaupala v oddaji Klepet ob kavi, ki bo na Planetu v sredo ob 9.30.

Prepoznavna obraza Ansambla Roka Žlindre sta Havaje obiskala že trikrat, saj imata tam tudi prijatelje, in le dva meseca pred potovanjem sta se odločila, da se bosta ob tretjem obisku tam tudi poročila. "Že prej so bile debate, da bi se tam poročila," je povedal Rok in obljubil, da se bo odkupil za to, da zaroke in s tem tudi zaročnega prstana sploh ni bilo, saj se je vse skupaj odvilo zelo na hitro.

Barbara in Rok Barbara in Rok

"Za poroko ni vedel nihče razen domačih. Tudi od benda ni nihče vedel in so bili prav presenečeni, ko sva jima poslala fotografijo. Vedela pa je šivilja," je povedala Barbara, ki je kljub kratkim pripravam in želji po malce drugačni, bolj sproščeni poroki, vseeno poskrbela za tradicionalno belo obleko.

Poroke v tujini zahtevajo tudi nekaj birokracije, poročnih papirjev par še ni prejel, a ker je tudi razglednica iz Havajev potovala kar nekaj časa, ju to ne skrbi. "Na Havajih sta poročena, tukaj pa še ne," se je ob tem pošalila Jasmina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ansambel Roka Žlindre🎶 (@ansambelrokazlindre) on

Kmalu po prihodu s Havajev sta Barbara in Rok z Ansamblom Roka Žlindre nastopila v oddaji Pri Črnem Petru, njun obisk v pogovorni oddaji Klepet ob kavi pa lahko na Planetu ujamete že v sredo, 22. januarja, ob 9.30.

Oddajo Klepet ob kavi lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 9.30, ponovitev pa je na Planet PLUS ob 19. uri in na Planet 2 ob 8. uri.
Rešeno življenje Planet TV Po Istanbulski nevesti prihaja nagrajena serija Rešeno življenje Istanbulska nevesta Planet TV Zvezdnica se je poslovila od vloge, ki jo je proslavila Pri Črnem Petru Planet TV Ansambel Roka Žlindre - Lubčka mi je dala mala
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 6
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin