SiolNET. Planet TV Fittest Family
0,19

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Fittest Family

Sodnica, ki ima v Fittest Family zadnjo besedo

0,19

termometer

Fittest Family |  | Foto:

V Fittest Family ste verjetno opazili sodnico, ki označi vsak začetek in konec izziva ter budno spremlja, da je vse opravljeno po pravilih. To je 34-letna diplomirana kineziologinja Adriana Petrić, ki pravi, da ima šport v krvi.

Sodnica Adriana Petrić v oddaji Fittest Family pozorno spremlja vse izzive in skrbi za to, da so vse naloge opravljene pošteno. Hkrati ima tudi nehvaležno vlogo odločanja v primerih, ko sta dve družini prepričani, da sta se v izzivu odrezali bolje, kot smo lahko že videli tudi v oddaji.

FITTEST FAMILY Planet TV Drama v slamnati dirki, na koncu je posredovala celo sodnica #video

Fittest Family | Foto:

Čeprav mora posredovati v ključnih trenutkih in ohraniti trezno glavo, tudi kadar na poligonu vladajo čustva, je Adriana nad izkušnjo v Fittest Family navdušena. "Odlično je bilo, krasna izkušnja, ki bi jo z veseljem ponovila. Šov ima pozitivno sporočilo o sodelovanju in družini, tudi sama sem mama treh otrok in moja družina je na prvem mestu," pravi Adriana.

Čeprav se vse družine z njenimi odločitvami niso vedno strinjale, večjih nesoglasij s tekmovalci ni bilo. "Družine so bile poštene in so spoštovale športna načela. Seveda je bilo nekaj razburjanja, a to tudi spada v tekmovalno ozračje tega šova," je še povedala sodnica. 

Fittest Family lahko na Planetu ujamete v ponedeljek, torek in sredo ter v soboto ob 21.00.
FITTEST FAMILY Planet TV Tako je deklica v šovu premagala svoj smrtni strah #video FITTEST FAMILY Planet TV Najmlajši Jarc nasmejal družino z izjavo o svoji moškosti #video FITTEST FAMILY Planet TV Slovenska družina gladko premagala hrvaške, skrbela jih je samo pričeska #video
Oddajo Fittest Family lahko podprete tudi na Facebooku in navijate z uporabo ključne besede #Nepremagljivi.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin