SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,05

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Sobotna filmska premiera: Domov

0,05

termometer

Planet TV

V soboto ob 16.40 si boste na Planetu lahko premierno ogledali animirano pustolovščino Domov (Home). Film je sinhroniziran v slovenski jezik.

Režiser Tim Johnson film Domov označuje za "poapokaliptično komedijo o prijateljstvu sredi invazije Nezemljanov". Predvsem pa gre, kot pravi, za dva lika, ki v lastnih svetovih ne najdeta svojega mesta, skupaj pa spoznata pomen sprejemanja in nepričakovanih skupnih točk. "To je film o prijateljstvu, a tudi o spopadu kultur, ki preraste v neverjetno razumevanje in vzcveti v prelep zabaven odnos med Ohom in Tip."

Planet TV

Zgodba: 

Ko prikupen Nezemljan Oh pristane na Zemlji in se znajde na begu pred lastnim ljudstvom, sklene nepričakovano prijateljstvo z najstniško Zemljanko Tip, ki se je podala na lastno pustolovščino. Skozi vrsto komičnih dogodivščin Oh spozna, da biti drugačen in kdaj narediti kaj narobe pomeni biti človek in tako skupaj s Tip odkrijeta pravi pomen besede dom.

V sinhronizirani različici, ki si jo boste lahko ogledali na Planetu, so likom glasove posodili Gašper Jarni, Saša Pavlin Stosić, Jožef Ropoša, Jure Mastnak, Nina Ivanič in Jernej Kuntner.

Sinhronizirana animirana pustolovščina Domov (Home) bo na sporedu v soboto, 13. julija, ob 16.40 na Planetu.
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin