SiolNET. Planet TV Filmi in Serije
0,03

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Danni Lowinski

Po pravni nasvet v klet trgovskega centra

0,03

termometer

Danni Lowinski je nekdanja frizerka, ki je diplomirala iz prava. Ker ne dobi zaposlitve v ugledni odvetniški pisarni, začne dajati pravne nasvete kar za zložljivo mizo v kleti trgovskega centa. Komično pravniško dramo lahko na Planetu spremljate od ponedeljka do petka ob 16. uri.

Frizerka Danni je nekdanja frizerka, ki je ob obiskovanju večerne šole uspešno doštudirala pravo. Kot novopečena diplomirana pravnica komaj čaka, da bo začela delati v svojem poklicu. A ker nima izkušenj, je nihče ne zaposli. Vendar pa se ne noče odpovedati svojim sanjam in ima nenavadno poslovno idejo: pravne nasvete začne dajati kar za zložljivo mizo v kleti nakupovalnega centra, za svoj čas pa računa evro na minuto. Nenavadni poslovni načrt vodi tudi do nenavadnih primerov ...

Zasebno Danni pomaga prijateljica Bea, doma pa se nekdanja frizerka ubada še s svojim očetom Kurtom, s katerim živi.

Danni Lowinski

Uspešna nemška pravniška komedija je navdušila tudi občinstvo, svojo različico z enakim naslovom pa so posneli tudi na Nizozemskem. V glavni vlogi se predstavlja Annette Frier, nemška igralka in komičarka, ki je za Danni Lowinski nominirana tudi za nagrado bambi, prejela pa je bavarsko televizijsko nagrado in nagrado tv-festivala v Monte Carlu.

Danni Lowinski lahko na Planetu ujamete od ponedeljka do petka ob 16. uri.
Besa Planet TV Sebastian Cavazza v novi vrhunski kriminalni seriji
Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin