Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
18. 10. 2018,
12.57

Osveženo pred

5 let, 3 mesece

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15

Natisni članek

Planet 2 noč čarovnic grozljivka

Četrtek, 18. 10. 2018, 12.57

5 let, 3 mesece

Planet 2

Oktober je mesec grozljivk

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,15
prebujenje

Že pred nočjo čarovnic bo Planet 2 pravi naslov za vse ljubitelje grozljivk, saj bo ves mesec prav vsak dan na sporedu vsaj en strašljivi film. Dve grozljivki bosta na slovenskih televizijah prikazani premierno, Prebujenje z Rebecco Hall in Dominicom Westom ter Plenilci grobov.  

Planet TV Še več športa, akcije in napetosti na Planet 2
Sobota, 6.oktober, ob 00.35

Grozljivke - Bližnjica | Foto: Bližnjica (The Shortcut, 2009)

Derek se privaja na življenje v novem mestu, ko odkrije zaraslo stezo, ki vodi v gozd. Sošolci mu povedo, da so stezo v preteklosti uporabljali otroci kot bližnjico, vendar jih je začel preganjati zloben star kmetovalec. Nekaj otrok je na koncu izginilo v skrivnostnih okoliščinah. Govorilo se je, da je za njihovo izginotje kriv prav ta starec. Minilo je več let in zdaj si nihče več ne drzne hoditi po tej bližnjici. Derek sumi, da starec nekaj skriva in odločen je, da bo skrivnosti prišel do dna.  

V filmu igra tudi Dave Franco v eni svojih prvih filmskih vlog.

Nedelja, 7. oktober, ob 00.35

Grozljivke - Internat zla | Foto: Internat zla (Asylum, 2008)

Najstnico Madison sta v otroštvu močno prizadela smrt duševno motenega očeta in samomor brata Brandona. Zato se odloči študirati prav na univerzi, kjer je Brandon naredil samomor. Tam spozna pisano druščino s podobnimi travmami: odvisnika na zdravljenju Holta, nenavadnega piflarja Stringa, spolno zlorabljeni Ivy in Mayo ter šaljivega športnika Tommyja. Druščina izve, da v njihovem internatu obstaja zaprt oddelek, ki je bil nekoč psihiatrična klinika, kjer je zloglasni dr. Burke mladino zdravil s svojimi nenavadnimi metodami. A druščina se ne zaveda, da na tem oddelku dr. Burke še vedno išče nove žrtve.

Ponedeljek, 8. oktober, ob 23.10

Grozljivke - Gozdno bitje | Foto: Gozdno bitje (Thale, 2012)

Prijatelja Leo, ki je zaposlen kot forenzični čistilec, in Elvis morata počistiti zelo krvav kraj zločina, globoko v norveških gozdovih. Ko Elvis po naključju najde skrivni prehod, ki vodi v jamo, sreča Thale, prelepo mladenko, ki poje, vendar ne govori. Čeprav ju skrbi zanjo, pa nista pripravljena na to, kar se odvije, ko jo najdejo lovci, ki jo iščejo že zelo dolgo.

Norveški film je bil nominiran za tri nagrade na mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu leta 2013.

Torek, 9. oktober, ob 21.35

Grozljivke - Izgubljeni | Foto: Izgubljeni (The Lost, 2006)

19-letni Ray Pye se nekega poletnega dne odloči, da umori dve mladenki. Prijatelja Jen in Tim ga vidita in mu pomagata prikriti umor. Štiri leta pozneje Ray še vedno ni aretiran zaradi umora. Detektiv Charlie Schilling in njegov bivši partner Ed Anderson vesta, da je Ray morilec, a nimata dokazov. Medtem pa Ray spozna novinko v mesto, Katherine Wallace, ki ni ravno nedolžna, z Rayem pa sta nevaren par. Ed ima razmerje z mlado Sally Richmond, ki dobi službo v Rayevem motelu in vzbudi njegovo pozornost. Charlie in Ed nista nikoli dobila morilskega orožja, vendar pa se to skriva čisto v bližini.

Igralec Marc Senter je prejel nagrado za najboljšo vlogo na festivalu fantastičnega filma Fantaspoa, nagrajen je bil tudi na ameriškem festivalu grozljivk Screamfest.

Sreda, 10. oktober, ob 21.25

Grozljivke - Christiejino maščevanje | Foto: Christiejino maščevanje (Christie's Revenge, 2007)

Christie je imela le 16 let, ko je njen oče naredil samomor, ona pa je našla njegovo truplo. Takrat si obljubi, da se bo maščevala stricu, saj ga krivi za očetov propad. Čez nekaj let se Christie preseli k stricu in njegovi družini, saj študira na bližnji univerzi. Družini se sploh ne sanja, koga so vzeli pod svojo streho.

Četrtek, 11. oktober, ob 21.45

Grozljivke - Živa zazidana | Foto: Živi zazidani (Walled In, 2009)

Mlada ženska, ki je pred kratkim diplomirala, potuje na oddaljeno lokacijo, da bi nadzorovala rušenje skrivnostne zgradbe. Kmalu odkrije njeno srhljivo skrivnost, njeno preteklost in stanovalce, izmed katerih so bili mnogi žrtve krutega morilca, ki je žrtve žive zakopaval znotraj zidov zgradbe. Zdaj mora dobiti prednost pred morilcem, preden postane njegova nova žrtev.

V glavni vlogi igra Mischa Barton, ki je zaslovela z najstniško serijo The O.C.

Petek, 12. oktober, ob 23.20

Grozljivke - Prekletstvo Trnuljčice | Foto: Prekletstvo Trnuljčice (The Curse of Sleeping Beauty, 2016)

Thomas Kaiser nasledi dvorec, ki je v lasti njegove družine že več rodov. Z dvorcem pa je nasledil tudi staro prekletstvo, ki izvira še iz časov križarskih vojn. Prisiljen je sprejeti vlogo zaščitnika in zle duhove zadržati v hiši v zalivu. Odkriti pa mora tudi skrivnost hiše in prebuditi spečo lepotico Briar Rose, ki je ujeta v onstranstvu …

Film je prejel nagrado Hollywood Music and Media za najboljšo izvirno glasbo v neodvisnem filmu. Glasbena podlaga je sicer delo Scotta Glasgowa.

Sobota, 13. oktober, ob 00.20

Grozljivke - Alyce | Foto: Alyce (Alyce Kills, 2013)

Ko Alyce po nesreči porine svojo najboljšo prijateljico s strehe, jo začne preganjati občutek krivde in zapade v samodestruktivno spiralo trdih drog, nevarnega seksa in nerazumnega nasilja. Bolj ko se Alyce oddaljuje od stvarnosti, bolj so v nevarnosti vsi okoli nje. 

Film je režiral Jay Lee (Zombie Strippers, House With 1000 Eyes), v glavnih vlogah pa igrajo Jade Dornfeld, Amara Zaragoza in James Duval.

Nedelja, 14. oktober, ob 00.30

Grozljivke - Živi pokopani | Foto: Živi pokopani (Buried Alive, 2007)

Najstnica Rene in njen bratranec Zane doživljata vizije, v katerih se jima prikazuje neznana starka. Ko se s prijatelji odpravita v staro družinsko hišo, kjer bi Zane rad izvedel kaj več o svoji družini, kar naenkrat njune vizije pokažejo svoj pravi smisel.

Ob prihodu na skrivnostno posest jih tamkajšnji skrbnik Lester opozori, naj se izogibajo kleti in naj ponoči ne zapuščajo hiše. Ker njegovih opozoril nihče ne jemlje resno, se za najstnike kmalu začne odvijati prava nočna mora.

Ponedeljek, 15. oktober, ob 23.00

Grozljivke - Čarovničino znamenje | Foto: Čarovničino znamenje (Mark of the Witch, 2014)

Ko Jordyn dopolni osemnajst let, se v njenem življenju začnejo dogajati čudne stvari. Zanjo skrbi teta Ruth, ki pa zdaj poskuša narediti samomor, medtem ko izreče nekaj nerazumljivih besed. Jordyn začne doživljati nočne more in nenavadne privide. Kmalu odkrije, da se želi zlohotna čarovnica polastiti njenega telesa, da bi lahko večno živela ...

Film je prejel nagrado na filmskem festivalu Louisville Fright Night, med nominiranci pa je bil omenjen še pri številnih drugih festivalih grozljivega žanra.

Torek, 16. oktober, ob 21.35

Grozljivke - Zombijski dnevniki | Foto: Zombijski dnevniki (The Zombie Diaries, 2006)

Ob začetku 21. stoletja se začne med prebivalstvom širiti neznani virus. Trije posnetki razkrivajo, kako se je zadnje dni apokalipse začela kuga. Prvi posnetek prikazuje snemalno ekipo, ki potuje po podeželju in naleti na izbruh, nato pa se bori za preživetje. Drugi posnetke prikazuje, kako zakonca bežita iz Londona in srečata skrivnostnega štoparja, ki brska po ruševinah mrtvih mest, polnih senc. Tretji posnetek pa prikazuje skupino preživelih, ki ubeži virusu, ko pa najde zatočišče na kmetiji, se mora tam spopasti z novimi sovražniki.

Sreda, 17. oktober, ob 21.35

Grozljivke - Zombijski dnevniki 2 | Foto: Zombijski dnevniki 2 (Zombie Diaries 2, 2011)

Minili so trije meseci, odkar je virus pokosil 99,9 odstotka svetovne populacije, vse mrtve pa spremenil v zombije, ki se hranijo s človeškim mesom. V Veliki Britaniji se je skupina preživelih vojakov skrila v vojaške barake. Življenje v novem svetu je težko in brutalno, vendar vseeno obstaja trohica upanja, saj je skupina prestregla sporočilo, da obstaja varno zatočišče v vojaški bazi na obali. Takoj zatem jih napadejo zombiji, zato morajo zbežati proti obali in odkriti resnico o sporočilu, ki so ga slišali.

Četrtek, 18. oktober, ob 21.50

Grozljivke - Ne odpirajte vrat | Foto: Ne odpirajte vrat (Don't Let Him In, 2011)

Dva para preživlja konec tedna na podeželju, kjer se soočita z brutalnim množičnim morilcem. Vse skupaj se sprevrže v grozljiv boj za preživetje. 

Film je prvenec režiserke Kelly Smith, v glavnih vlogah pa igrajo Sophie Linfield, Sam Hazeldine, Gordon Alexander in Rhys Meredith.

Petek, 19. oktober, ob 23.45

Grozljivke - Krvavo poletje | Foto: Krvavo poletje (Summer's Moon, 2009)

Uporniška najstnica Summer Matthews izve, da je njen neznani oče še živ, zato se ga odloči poiskati. S staro očetovo fotografijo se odpravi v vas Massey, saj pričakuje, da ga bo tam kdo prepoznal. Ko prispe, oropa trgovino, pri čemer pa jo zaloti lokalni šerif. Tom Hoxey ji pomaga pobegniti in jo še istega večera pelje k sebi domov. Ko se namerava naslednje jutro Summer odpraviti, ugotovi, da Tom ni tak kavalir, za kakršnega ga je imela.

V glavni vlogi igra Ashley Greene, gledalci pa bodo prepoznala tudi Stephena McHattieja (Fontana Življenja, Watchmen, Orphan Black, The Strain).

Sobota, 20. oktober ob 00.30

Grozljivke - Predhodnica | Foto: Predhodnica (The Vanguard, 2008)

Preveliko število ljudi in suša sta opustošila okolico, v iskanju goriva zdaj na apokaliptičnem planetu vlada kaos. A ena od korporacij se prebije na čelo in deluje v t.i. Rdeči zoni, kjer snuje zloveščo rešitev za preveliko populacijo sveta.

Zgodba spremlja obupanega preživelega, ki ga lovijo horde pobesnelih zombijev.

Režiser Matthew Hope je za film napisal tudi scenarij.

Nedelja, 21. oktober, ob 00.45

Grozljivke - Klatež | Foto: Klatež: Henry Lee Lucas (Drifter: Henry Lee Lucas, 2009)

Film prikazuje resnično zgodbo ameriškega množičnega morilca Henryja Leeja Lucasa, ki je priznal številne umore, obsodili pa so ga zaradi enega. Spremlja ga velika kontroverznost, saj je najprej priznal 60 umorov, nato že več kot tisoč.

Henry Lee Lucas je leta 2001 umrl v teksaškem zaporu zaradi odpovedi srca.

V glavni vlogi igra Antonio Sabato Jr., ki je  zaslovel z vlogo v žajfnici Drzni in lepi.

Ponedeljek, 22. oktober, ob 23.05

Grozljivke - Kromirana lobanja | Foto: Kromirana lobanja: Pod rušo 2 (Chromeskull: Laid to Rest 2, 2011)

Film, v katerem igrata tudi Brian Austin Green in Johnathon Schaech. Kromirana lobanja je znova na pohodu in prinaša smrt in uničenje vsakomur in vsemu na njegovi poti ...

Kromirana lobanja: Pod rušo 2 bo všeč predvsem ljubiteljem "groze in gravža", saj ne manjka nazornih in včasih zelo inovativnih prizorov krvavega mučenja in ubijanja.

Odlične maske, ki jih je za film ustvaril Robert Hall, so bile nominirane tudi za nagrado Fangoria Chainsaw.

Torek, 23. oktober, ob 21.40

Grozljivke - Majhne smrti | Foto: Majhne smrti (Little Deaths, 2011)

Tri zgodbe, polne čudaške čutnosti in grozljive pripovedi, povezujeta tematiki spolnosti in smrti. V prvi zgodbi se Richard Gull z ženo Victorio predstavlja kot dobrodelnež in povabi brezdomko Sorrow na toplo kopel in večerjo v njun dom. A zakonca Gull "začinita" vino in ko se Sorrow zbudi, se znajde gola v postelji v kleti ...

Tri različne zgodbe so tako spisali kot režisarli trije avtorji: Sean Hogan, Andrew Parkinson in Simon Rumley.

Sreda, 24. oktober, ob 21.40

Grozljivke - Petkrat okoli ušes | Foto: Petkrat okoli ušes (Five Across the Eyes, 2006)

Najstniki Isabella, Jamie, Melanie, Caroline in Stephanie se na bližnjici na poti domov izgubijo. Peterica se odloči ustaviti v osamljeni trgovini in vprašati za navodila, kjer Isabella nehote poškoduje parkirano terensko vozilo.

Dekleta se odločijo zapustiti trgovino in napotijo se po temačni in osamljeni cesti, ki naj bi jih pripeljala do glavne ceste. A kmalu jih začne zasledovati terensko vozilo in red njimi je noč groze ...

Četrtek, 25. oktober, ob 21.35

Grozljivke - 30 dni teme | Foto: 30 dni teme (30 Days of Night, 2007)

V Barrowu na Aljaski lahko ena noč traja celo večnost. Vsako leto je namreč to mesto 30 dni zavito v temo, saj se nahaja znotraj polarnega kroga. Domačini so na obdobja teme že navajeni, toda letos dolga in neprizanesljiva noč prinese živo grozo. Mestne ulice zasede podivjana horda vampirjev, ki se začnejo vsepovprek hraniti s prestrašenimi prebivalci. Krajevni šerif (Josh Hartnett), njegova žena in majhna, a trdoživa skupina preživelih se morajo odločiti, ali naj rešijo sami sebe ali pa naj še redkim preostalim someščanom pomagajo preživeti to krvavo obleganje. Film je priredba srhljive stripovske serije Steva Nilesa.

Film je bil nominiran za več nagrad, tudi za Teen Choice (najboljša grozljivka in najboljši igralec v grozljivki), za nagrado Empire in za nagrado ameriške Akademije znanstveno-fantastičnih, fantazijskih in grozljivih filmov.

Petek, 26. oktober

Grozljivke - Živi in mrtvi | Foto: ob 21.40 - Živi in mrtvi (The Living and the Dead, 2006)

"Nekdanji lord" Donald Brocklebank se mora odpraviti v London, da bi našel način za pokritje stroškov zdravljenja žene Nancy. Njegov zaščitniški sin James, ki nima stika z realnostjo, se rade volje postavi v vlogo poglavarja posesti in se s smrtno bolno materjo zabarikadira v hiši.

Britanski film je prejel več nagrad tudi festivala Austin Fantastic Fest, kjer so ga razglasili za najboljši film, nagradi pa sta odnesla tudi igralca in režiser.

Igralec Leo Bill je igral tudi v seriji Taboo, Rogerja Lloyda Packa pa smo gledali v Borgijcih (The Borgias).

Grozljivke - Zgodbe za noč čarovnic | Foto: ob 23.05 - Zgodbe ob noči čarovnic (Tales of Halloween, 2015)

Deset zgodb se prepleta okoli tematike noči čarovnic na ameriškem podeželju, kjer se enkrat letno pojavijo duhovi, pokveke, vesoljci in morilci ter toririzirajo nič hudega sluteče prebivalce.

V Zgodbah ob noči čarovnic igra tudi Adrienne Barbeau, ki je znana po vlogah v filmih Johna Carpenterja, s katerim je bila nekoč tudi poročena.

Film je dobil nagrado Saturn, nominiran pa je bil za najboljši neodvisni film na Rondo Hatton Classic Horror Awards.

Sobota, 27. oktober

Grozljivke - Na drugi strani hodnika | Foto: ob 22.45 - Na drugi strani hodnika (Across the Hall, 2009)

Neuranovešeni Terry pokliče svojega prijatelja in ga obvesti, da ga zaročenka June vara. Terry ji je namreč sledil v dekadentni hotel Riverview, kjer se je v sobi 507 srečala z ljubimcem. Terry Julianu še razloži, da je s seboj prinesel revolver, s katerim bo ustrelil tako June kot njenega ljubimca in da ga čaka v sobi 508 ...

Film Na drugi strani hodnika je eden zadnjih, v katerem je zaigrala Britanny Murphy. Njen soigralec Danny Pino je najbolj znan po vlogah v serijah Zakon in red: Enota za posebne primere in Škandal.

Grozljivke - Živ pekel | Foto: ob 00.20 - Živ pekel (Living Hell, 2008)

Občutljivi učitelj Frank Sears (Johnathon Schaech) in specialist za nevarne snovi morata ugotoviti, kako zaustaviti neustavljivo bitje, ki se hrani s svetlobo in energijo ter se premika čedalje hitreje, preden uniči vse na svoji poti.

Film je režiral Richard Jefferies, ki je bolj znan po filmu Cold Creek Manor, igralec Johnathon Schaech pa je zaigral tudi v seriji Ray Donovan in grozljivki Prom Night.

Nedelja, 28. oktober

Grozljivke - Odmev | Foto: ob 22.45 - Odmev (The Echo, 2008)

Jesse Bradford (Zahodno krilo) in Amelia Warner (Škandalozno pero) igrata v misteriozni grozljivki, v kateri se nekdanji kaznjenec preseli v staro stanovanjsko stavbo, kjer naleti na težave v krogu policistove družine. Ko skuša posredovati, pa se znajde ujet v skrivnostno prekletstvo.

Amelia Warner je sicer znana tudi kot glasbenica in nastopa pod imenom Slow Moving Millie. V zasebnem življenju je poročena z Jamiejem Dornanom, s katerim imata dva otroka.

Grozljivke - Hamiltonovi | Foto: ob 00.25 - Hamiltonovi (The Hamiltons, 2006)

Hamiltonovi se zdijo povprečna ameriška družina, a tri brate in sestro muči predčasna smrt njihovih staršev, ki sta umrla v sumljivih okoliščinah. Francis, najmlajši in najbolj občutljiv med njimi, odkrije video kamero, ki je bila v lasti staršev in jo zdaj uporablja za šolski projekt o svoji družini. Skozi Francisove oči pobližje spoznamo Hamiltonove in ugotovimo, da je v njihovi družini še veliko temačnih skrivnosti ... največja pa tiči v kleti.

Film je zmagovalec filmskega festivala v Malibuju in mednarodnega filmskega festivala v Santa Barbari.

Ponedeljek, 29. oktober

Grozljivke - Koča v gozdu | Foto: ob 21.00 - Koča v gozdu (The Cabin in the Woods, 2012)

Pet srednješolcev se odpravi na sproščene počitnice v osamljeno kočo v oddaljenem gozdu, toda nevede postanejo žrtve srhljivega znanstvenega poskusa. Pod vplivom drog in spreminjajočih okolij vsak prične podoživljati drugačno nočno moro. Med tem, ko grozljivi stvori lovijo in morijo enega za drugim, skušajo redki preživeli najti izhod iz nerazložljivega labirinta miselnih ugank in psiholoških pasti.

V glavnih vlogah igrajo Kristen Connolly, Chris Hemsworth, Jesse Williams in Richard Jenkins, film pa ima na spletni strani IMDb oceno 7,0, ki je za grozljivko zelo visoka.

Grozljivke - vhs | Foto: ob 22.40 - VHS (V/H/S, 2012)

Skupina neprilagojenih posameznikov ima nalogo oropati osamljeno hišo na podeželju, kjer morajo najti redko video kaseto. Med preiskavo hiše pa najdejo tudi truplo, veliko starih televizorjev in neskončno zalogo skrivnostnih posnetkov, med katerimi je vsak bolj čudaški kot prejšnji.

Film je doživel premiero januarja 2012 na prestižnem festivalu Sundance in je zaradi uspeha dobil tudi dve nadaljevanji ter eno sestrsko zgodbo.

Torek, 30. oktober

Grozljivke - Nerojen | Foto: ob 21.35 - Nerojen (The Unborn, 2009)

Mlado Casey (Odette Annable) že dolgo mučijo srhljive nočne more, ko se nenadoma svet grozljivih podob in nerazložljivih dogodkov preseli tudi v resnično življenje. S pomočjo ostarele Sofi izve, da jo preganja zlobni demon, ki želi zapustiti svet mrtvih, zato je okupiral duh njenega nerojenega brata dvojčka. Casey se za pomoč obrne na preudarnega rabina Sendaka (Gary Oldman), ki se odloči za obred izganjanja duhov, a ne računa na demonovo grozovito maščevanje.

V filmu poleg Odette Annable in Garyja Oldmana igrajo tudi Cam Gigandet, Idris Elba, Meagan Good in Carla Gugino.

Grozljivke - VHS Viralno | Foto: ob 23.10 - VHS Viralno (V/H/S Viral, 2014)

Tretji del v kultni trilogiji V/H/S prinaša znan preplet več zgodb. Ena od njih vključuje izprijenega iluzionista, ki pridobi čarobni predmet z veliko močjo, drugi govori o doma narejeni napravi, ki odpre vrata v paralelni svet. Tu so še najstniški rolkarji, ki postanejo tarče mehiškega rituala smrti, losangeleška policija pa zasleduje s slavo obsedenega moškega, ki skuša rešiti svoje dekle pred kibernetsko grozo ...

Sreda, 31. oktober

prebujenje | Foto: ob 20.00 - Prebujenje (The Awakening, 2011)

Povojna Anglija leta 1921. Med ljudmi vladata žalost in nezaupanje, zaradi številnih žrtev vojne pa sta vedno bolj razširjena sporazumevanje z onstranstvom in klicanje duhov, kar različni sleparji in šarlatani spretno izkoriščajo. Florence Cathcart (Rebecca Hall) je mlada pisateljica, ki se je specializirala za razkrivanje teh prevar, pri čemer tesno sodeluje s policijo. Vsakič ji uspe dokazati, da duhovi ne obstajajo, ko pa jo upravnik nekega internata (Dominic West) zaprosi, da preišče dogodke, ki so pripeljali do smrti enega od tamkajšnjih dijakov, se vse, v kar je Florence verjela, počasi poruši in strah zavlada tudi v njej.

Rebecca Hall je bila nominirana za nagrado britanskega neodvisnega filma.

Grozljivke - Zadnja hiša na levi | Foto: ob 21.50 - Zadnja hiša na levi (The Last House on the Left, 2009)

Najstnica Mari (Sara Paxton) se s staršema odpravi na počitnice ob jezeru, toda med obiskom prijateljice v bližnjem mestu ju ugrabi skupina neuravnovešenih zločincev. Po nečloveškem izživljanju ju ustrelijo, nato pa se zaradi pokvarjenega avtomobila zatečejo v bližnjo hišo, last Marijinih staršev. Mari se hudo ranjena sredi noči vrne domov, zgrožena starša pa se odločita, da bosta s kriminalci obračunala na zelo krut in neizprosen način.

Film je predelava istoimenske grozljivke iz leta 1972, poleg Sare Paxton pa igrajo tudi Tony Goldwyn, Monica Potter in Aaron Paul.

Grozljivke - Plenilci grobov | Foto: ob 23.45 - Plenilci grobov (The Ghouls, 2003)

Eric Hayes je najnižje na prehrambeni lestvici v novinarskem svetu. Preži na policijske pregone, reševalna vozila in poulična nasilja, posnetke pa proda najvišjemu ponudniku, s čimer zasluži dovolj za svoje cigarete.

Leta in leta tako živi na račun tuje bolečine in trpljenja, a Eric bo kmalu ugotovil, da pod ulicami Los Angelesa preži nekaj, kar je še bolj lačno krvi kot on ...

Planet 2 | Foto:

Spremljajte nas na omrežjih Facebook, Instagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte