Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
25. 9. 2021,
9.51

Osveženo pred

2 leti, 7 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,23

Natisni članek

Mila Kunis filmi Planet TV

Sobota, 25. 9. 2021, 9.51

2 leti, 7 mesecev

Igralka priznala, da je dudo za dojenčka namočila v kozarec z alkoholom

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,23
Planet TV

Nocoj ob 19.45 uri se boste na Planetu lahko nasmejali ob filmski uspešnici Poredne mame (Bad Moms), ki jo odlikuje izjemna igralska zasedba na čelu z Milo Kunis, ki je bila med snemanjem filma noseča. Zanimivo je tudi, da so vseh šest glavnih vlog zasedle igralke, ki so tudi v resničnem življenju mame. Nekatere med njimi so priznale, da so bile tudi v resničnem življenju že kdaj "poredne" mame.

Vražje dame
Planet TV Na Planet prihaja slovenska različica šova The Real Housewives

Že pisanje scenarija za film je potekalo na zelo zanimiv način. Režiserja Jon Lucas in Scott Moore sta med raziskovanjem in pisanjem namreč priredila več družabnih večerov, na katere sta povabile številne matere. Te so tam delile svoje zanimive materinske zgodbe in prigode. Pri tem velja izpostaviti, da naj bi bilo na teh srečanjih popitega tudi precej alkohola.

Jutro na Planetu
Planet TV Prve informacije dneva v oddaji Jutro na Planetu

Čeprav na avdicijah "biti mama" ni bil eden od pogojev za to, da so igralke dobile vlogo, sta režiserja spoznala, da bi to dejstvo lahko naredilo pomembno razliko.

"Zdi se mi, da ženske, ki v resničnem življenju niso mame, to vlogo pogosto igrajo preveč nežno in želijo biti ljubeznive, medtem ko tiste, ki to v resnici so, vlogo igrajo veliko bolj brezkompromisno in resnično. To sicer ni bilo eno izmed meril na avdiciji, ampak ko smo se srečali z igralko, ki bo ostala neimenovana, in je dejala: "Nisem mama, imam pa psa," smo se samo spogledali in si rekli: "No ja, to je nekaj čisto drugega!"," je razložil režiser Jon Lucas.

Planet TV | Foto:

Tudi igralke so včasih "poredne" mame

Ko so igralke vprašali, če lahko delijo svoje trenutke, ko so bile same "poredne" mame, je Mila Kunis priznala, da je nekoč dudo za dojenčka namočila v kozarec z alkoholom. "V času, ko jim rastejo zobje, je to očitno dobra stvar. To je samo naravno razkužilo, ni me treba obsojati," je dejala v smehu.

Poleg nje je še Christina Applegate, ki v filmu tudi igra "popolno" mamo, priznala, da je s prijateljicami občasno v parku spila kakšen kozarček, medtem ko so se njihovi otroci igrali na igrišču. "Ob določenih dneh je to pač več kot nujno," je iskreno povedala igralka.

Komedijo Poredne mame (Bad Moms) si na Planetu lahko ogledate NOCOJ ob 19.45. uri. V nedeljo pa ne zamudite še akcijske komedije 21 Jump Street: Mladenič v modrem (21 Jump Street) s Chaningom Tatumom in Jonahom Hillom.

 
Jutro na Planetu
Planet TV Nova vremenarka pravi, da je z oblekami končala #video
Jutro na Planetu
Planet TV Taiji Tokuhisa: Jutro moramo začeti pozitivno #video
Jutro na Planetu
Planet TV Suzana Kozel: Tudi vas bomo obiskali in vam prisluhnili #video
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube.
Ne spreglejte