SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Presenečenje! Mirica je že kupila poročno obleko!

0

termometer

 | Foto: Planet TV
Foto: Planet TV

Anica bi se rada poslovila od Smiljana, a preseneti jo Mirica v poročni obleki ... Poglejte!

Anica se pripravlja na odhod v Vietnam, zato se poslavlja od družine, išče pa tudi Smiljana. A namesto nanj naleti na Mirico, ki se navdušuje nad svojo poročno obleko — nato pa se veseli tudi Aničinega odhoda. Poglejte si veselo nevesto, več pa v novem delu Ene žlahtne štorije ob 20. uri na Planet TV!

 

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV Kaj nas še čaka v Eni žlahtni štoriji? Ibro se veseli častnega doktorata, Eli pa se še naprej pretvarja, da je vesela zanj. Milan svetuje Smiljanu, naj Anici napiše pismo, v katerem ji naj razkrije, kaj čuti do nje. A Smiljan namesto tega napiše poslovilno pismo. Berto vse bolj pogreša Adelino, Lena pa provocira Zalo, ki je zaskrbljena zaradi bližajoče se zaroke s Tonijem. Zateče se pred cerkev, kjer ji pomoč ponudi Milan.

 

Tretja sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 20. uri na Planet TV.

Eno žlahtno štorijo lahko podprete tudi na Facebook strani.

 

Naročniki storitev Telekom Slovenije si lahko prvo in drugo sezono serije Ena žlahtna štorija ter predpremierno vse nove dele tretje sezone, 24 ur pred rednim predvajanjem na Planet TV, ogledajo brezplačno. Več informacij o tem.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin