SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

[VIDEO] Ena žlahtna štorija: Ko popije 'čaj', si Marija želi na Jamajko!

0

termometer

Ena žlahtna štorija: Ko popije 'čaj', si Marija želi na Jamajko!
Foto: Planet TV

Marija v župnišču najde Avguština in Bonifacija v opitem stanju. To jo tako razburi, da se spomni na 'čaj', ki naj bi bil dober za živce. Ko ga popije, tudi njej popustijo zavore ...

Več v nocojšnji epizodi Ene žlahtne štorije, ob 20. uri, na Planet TV.

Kratka vsebina 12. dela nadaljevanke:

Strastni poljub med Zalo in Avguštinom vidi Toni.

Berto povabi Adelino na "en giro" s svojo predpotopno vespo. Z veseljem se mu Adelina pridruži in začne se njuno potovanje, ki obudi stare spomine.

Smiljan in Žan sta ujeta v kriminalnem dejanju. Inšpektor hoče priti zgodbi do dna. V resnici pa želi samo pritisniti na že tako obupanega Smiljana, kar postane velik problem tudi za Majo. Sledi namreč testiranje nosečnice na prisotnost THC v krvi in če je test pozitiven, otroka novopečeni mamici vzamejo.

Bonifacij in Avguštin se v župnišču 'opita od svete rože' pogovorita o vsem, a ničesar ne slišita. V takšnem stanju ju najde Marija.

Jezna Maja se odloči odsloviti neodgovornega Žana.

Inšpektor Smiljanu ponudi nekaj ugodnosti in milosti, če bo sodeloval pri lovljenju "velike ribe" - Žareta. Anica pokliče Smiljana in mu sporoči veselo novico, da se bo v Vietnamu poročila z Žaretom.

Berto in Adelina se znajdeta na romantičnem mestu, kjer sta se kot mlada zaljubljenca kopala v vodi – gola! Adelina predlaga reprizo romantičnega dogodka.

Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN.

Nova sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa prihodnji dan ob 15.45.

Eno žlahtno štorijo lahko spremljate tudi na Facebooku.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin