SiolNET. Planet TV Ena žlahtna štorija
0

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Kaj nas čaka v novi sezoni Ene žlahtne štorije?

0

termometer

Že v ponedeljek, 26. septembra, se ob 20. uri na Planet TV vrača težko pričakovana slovenska serija, ki je navdušila občinstvo po Sloveniji in opozorila tudi na lepote naših Goriških Brd.

Utrinek iz zakulisja snemanja Ene žlahtne štorije Foto: Primož Forte Četrta sezona najbolj priljubljene slovenske romantične komedije prinaša tako težke preizkušnje kot ganljive trenutke. V novi sezoni se bo Špacapanovim namreč življenje obrnilo na glavo. Berto bo o mirnem življenju sanjal le kratek čas, saj so Aničini posli v Vietnamu ubrali čudno pot. Njen nenavadni poslovni dogovor bo namesto denarja v Štorije prinesel kamion vietnamskega riža, s čimer bo sprožila pravi kmečki punt.

Usoda se bo poigrala tudi z Bonifacijem. Bonifaciju in Mariji bo na poti do uresničitve njune velike ljubezni stalo še kar nekaj preprek, priljubljenega župnika bo v skušnjavo spravil celo papež!

V domovino se bo vrnila Adelina, a takoj ob prihodu spoznala, da se je v času njene odsotnosti marsikaj spremenilo ... Priča pa bomo tudi romantični poroki.

Nova sezona Ene žlahtne štorije bo tako še bolj razburljiva, za dodatne zaplete pa bosta poskrbela tudi dva nova lika, bankirka Miša in popotnik Sergej. Svoje priljubljene junake lahko znova spremljate že v ponedeljek, 26. septembra, ob 20. uri na Planet TV!

Kaj nas čaka v novi sezoni Ene žlahtne štorije Foto: Planet TV

Ena žlahtna štorija je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do petka ob 20. uri, ponovitev pa lahko ujamete naslednji dan popoldne.

Več o seriji tudi na Facebook strani.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin