Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
14. 9. 2015,
16.35

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Natisni članek

Ena žlahtna štorija

Ponedeljek, 14. 9. 2015, 16.35

6 let, 6 mesecev

Bo Toni prijavil Smiljana in Žana?

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0

Toni se sprašuje, kaj naj naredi s Smiljanom in Žanom, potem ko ju je zasačil pri sajenju konoplje na svoji zemlji. Naj ju prijavi policiji? Smiljan in Žan se na vse pretege branita.

Toni noče biti sokrivec pri nezakonitem poslu a vseeno okleva. Smiljan ga prepričuje: »Ti ne bi bil nič kriv, midva bi krivdo prevzela nase.« Toni: »Kaj bi jaz imel od tega?« Žan: Ja, kaj bi pa ti rad imel od tega? Toni: ''Kakšna je pa ponudba?

Kako se bo Toni odločil, preverite v nocojšnji epizodi Ene žlahtne štorije, ob 20. uri, na Planet TV.

Ena žlahtna štorija | Foto: Planet TV Foto: Planet TV

Več o vsebini 9. dela nadaljevanke:

Medtem ko se Bonifacij in Berto ubadata z odhodom Adeline, se na Tonijevemu posestvu dogaja prava raziskovalna akcija med akterji novonastale firme Ganđa d.o.o. A ta kriminalka je mačji kašelj v primerjavi s pismom iz odvetniške pisarne Čefurin, preko katerega Irena zahteva izplačilo svojega deleža, sicer bo hišo in trgovino prodala.

Situacija na Grediču je videti nerešljiva, ko se po dolgem času spet pojavi Mario. Poln denarja in samega sebe se prikaže z vinskim poslom, vrednim 300.000 evrov. Začne se vinska tekma med Bertovim in Markovim vinarstvom. Medtem ko želita lastnika firme Ganđa d.o.o. v posel vplesti tudi Tonija, pa v Bertovi kleti Mario spet sreča svojo nesojeno ljubezen Zalo. In njuni odnosi niso najboljši.

Adelina 'zamudi' vlak in se vrne v Štorije, po spletu okoliščin se še za eno noč naseli v župnišču. Marko se odloči, da tokratnega velikega posla za italijanski trg ne bo prepustil naključju. V svojo škropilnico nameša strup …

 

Nova sezona Ene žlahtne štorije je na sporedu na Planet TV od ponedeljka do četrtka ob 20.00, ponovitev pa prihodnji dan ob 15.45. Serija (predpremierni ogledi ter arhiv prve in druge sezone) je na voljo tudi Telekomovim naročnikom programske opcije Ena žlahtna štorija na SiOL TV (programsko mesto 10 ali 243 preko komunikatorja BOX) ter TViN.

Eno žlahtno štorijo lahko spremljate tudi na Facebook strani.

Ne spreglejte