SiolNET. Planet TV Družinski dvoboj
0,02

termometer

  • Messenger
  • Messenger
Družinski dvoboj

Ko so že povsem obupali, se je zgodilo tole #video

0,02

termometer

V oddaji Družinski dvoboj, ki jo vodi Žan Papič, smo v zaključku kviza spremljali pravo dramo. Ekipa Statistov je že povem obupala glede osvojitve glavne nagrade, a je prišlo do nepričakovanega preobrata. Družinski dvoboj bo na sporedu nocoj, in to še zadnjič v tej sezoni, nasproti pa si bosta stali družini Exatlonovcev Pine Umek in Franka Bajca.

Družinski dvoboj Planet TV Prijavite se v televizijski šov Družinski dvoboj

V Družinskem dvoboju smo tokrat spremljali napet boj med ekipama Boginje in Statisti. Taktiziranja z obeh strani ni manjkalo, na koncu pa se je to bolj obrestovalo Statistom, ki so se z višjim izkupičkom osvojenih točk uvrstili v finale in tako dobili priložnost, da se potegujejo za glavno nagrado v vrednosti pet tisoč evrov.

Družinski dvoboj | Foto:

Ekipa je finalno igro začela dobro in že po polovici dvoboja zbrala 123 točk od skupno 200, ki jih potrebuje za osvojitev glavne nagrade. Toda tekmovalka Marina v nadaljevanju ni bila tako suverena pri nabiranju točk kot njena predhodnica in v ekipi Statisti so se že povsem sprijaznili, da jim ne bo uspelo zbrati 200 točk.

Družinski dvoboj Planet TV Ste vedeli, da je priljubljeni voditelj igral za ta nogometni klub? #video

Nato pa jim je na njihovo veliko presenečenje zadnji odgovor prinesel dovolj točk, da so se lahko prešerno veselili. Zadnje izjemno napete trenutke kviza si lahko pogledate v zgornjem videu.

Exatlon Planet TV Prijavite se v novo sezono Exatlona!

Nocoj bo Družinski dvoboj na sporedu še zadnjič v tej sezoni

V zadnji epizodi zabavnega kviza se bosta v ugibanju, kaj je na posamezno vprašanje odgovorilo 100 Slovencev, pomerili družini Pine Umek in Franka Bajca.

Družinski dvoboj | Foto:

Tekmovalca prve sezone Exatlona sta po naravi zelo tekmovalna, zato se nam obeta še ena zelo razburljiva oddaja z vedno zabavnim voditeljem Žanom Papičem na čelu. 

Zadnja epizoda Družinskega dvoboja v tej sezoni bo na sporedu NOCOJ ob 19.45. Zamujene oddaje najdete na Planeteka.si. 

Družinski dvoboj Planet TV Ta razlog, zakaj se Slovenci ponoči zbujajo, vas bo gotovo nasmejal #video Poroka na prvi pogled Planet TV Hajdi in Anže sta svojo ljubezensko zgodbo ovekovečila na poseben način #video Nova priložnost Planet TV Spremljajte novo nadaljevanko Nova priložnost
Spremljajte nas na omrežjih FacebookInstagram, Twitter in YouTube. 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin