Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sobota,
29. 9. 2018,
18.00

Osveženo pred

5 let, 6 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,12

Natisni članek

Bar na Planet TV Planet TV

Sobota, 29. 9. 2018, 18.00

5 let, 6 mesecev

Bar na Planet TV

Bar je morala zapustiti Sara! #foto

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue Green 3,12
Bar | Foto Ana Kovač

Foto: Ana Kovač

V nocojšnji oddaji Bar na Planetu sta na vroča stola sedli Sara in Katarina. Gledalci so odločili, da mora igro za 50 tisoč evrov zapustiti Sara.

Na tokratnih vročih sta se znašli Katarina in Sara. Prva je prejela največ minusov, drugo pa je na vroči stol posadil Kristian, ki je o tem lahko odločal, ker je prejel največ plusov.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Katarina je minus najbolj zamerila Maruši, saj meni, da ji je na ta način zarila nož v hrbet. Na drugi strani pa Sara Kristianu ni zamerila preveč, da jo je določil za drugi vroči stol. Kristian je potem, ko je bil izzvan naj obrazloži svojo odločitev, povedal, da je je to storil s težkim srcem, vendar veliko drugih možnosti ni imel. Izbiral je namreč lahko le med njo in Matejem.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Kot je že v navadi, so v oddaji obdelali tudi dogajanje v tem tednu, najrazburljivejšemu do zdaj. Ta se je začel precej vedro, saj so se barovci odpravili na izlet Metliko, po nekaj kozarčkih pa so se med ekipama začela trenja, ki so se stopnjevala proti večeru. Nato je izbruhnil prvi hujši prepir, v katerega je bila vpletena Lara.

Bar na Planet TV
Planet TV Pretep v Baru: Jasmina fizično obračunala s sotekmovalko #video

Po tem prepiru je kazensko šov morala zapustiti Jasmina, ki je z Laro fizično obračunala. Noemi je v nocojšnji oddaji povedala, da fizičnega nasilja sicer ne podpira, da pa v tem sporu razume Jasminino reakcijo in da je vesela, da je Lara zapustila šov. Zdi se ji, kot da se je šov po Larinem odhodu na novo začel.

Barovka Noemi. | Foto: Ana Kovač Barovka Noemi. Foto: Ana Kovač

Govora pa je bilo tudi o drugem prepiru, v katerem je tretji in s tem zadnji opozorilni karton prejela Lara, ker je v sporu s Katarino pljuvala, razbijala kozarce in proti njej vrgla celo stol.

Bar na Planet TV
Planet TV Še en hud obračun med barovkama: po zraku so leteli stoli #foto

Dobili smo najlepši koktajl po oceni fotografov

Najlepšo fotografijo svojega koktajla je po oceni treh fotografov s Planet TV naredil Sandi, ki si je s tem pridobil imuniteto v prihodnjem tednu.

Je pa v tem tednu bela ekipa pod vodstvom Maruše nepričakovano ujela in nato še presegla skupni skupni zaslužek črne ekipe. V nov teden grejo beli s prednostjo 470 evrov. Sandi si je priboril imuniteto. | Foto: Ana Kovač Sandi si je priboril imuniteto. Foto: Ana Kovač

Šov je morala zapustiti Sara!

Nato je v oddaji napočil odločilni trenutek. Po tem, ko je v prvi izločilni oddaji, ko sta na vročih stolih sedela Lara in Žiga, slednji moral zapustiti šov, so v drugi glasovi gledalcev odločili, da mora igro za 50 tisoč evrov tokrat zapustiti Sara. V šovu tako ostaja Katarina.

Bar | Foto: Ana Kovač Foto: Ana Kovač

Resničnostni šov Bar lahko na Planetu spremljate od torka do petka ob 21. uri in ob sobotah ob 20. uri, ko je na sporedu izločilna oddaja v živo .
Spremljajte Bar tudi na spletni strani ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Pridružite se debati z uporabo ključne besede #BarPlanet. 
Ne spreglejte