SiolNET.
2

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Od Bara se poslavlja Vita

2

termometer

Tanja je bila tokrat za Vito pretrd oreh, Emi ostal v Baru brez zaveznice.

Nocoj se od Bara poslavlja Dolenjka Vita, ki se je bomo spominjali kot vedno urejeno, na trenutke resno in simpatično punco, ki je rada pozirala pred objektivom mobilnega telefona. V Baru se je najbolje ujela z Emijem, ki jo je tokrat poskušal rešiti in nasproti nje postaviti po njegovem mnenju najšibkejši člen med preostalimi dekleti, Tanjo.

A računi se niso izšli in Vita nocoj zapušča Bar. Vita je po sredinih nominacijah povedala, da komaj čaka, da sede na prvi vroči stol in skupaj s svojimi podporniki dokaže preostalim (preračunljivim) barovcem, česa je zmožna in kdo si najbolj zasluži, da ostane še naprej v igri za glavno nagrado. Razlogi, ki so jih tekmovalci podali za njeno nominacijo, so bili po njenem mnenju brezzvezni in neutemeljeni.

Tanjin čas za odhod še ni prišel

Gledalci ste se odločili, da si Tanja zasluži še eno priložnost in možnost, da se še naprej bojuje za glavno nagrado – 50 tisoč evrov. Tanja ni bila presenečena nad Emijevo odločitvijo, je pa že včeraj priznala, da je bila sprva užaljena, saj je bila prav ona tista, ki mu je ob težkih trenutkih stala ob strani. Zdaj je to že pozabljeno, a v življenju zunaj Bara z njim ne namerava ostati v tesnih stikih. Z Vito se je najmanj razumela, zato ji verjetno še več pomeni, da je nocoj zmagala in s tem posledično svojo, zdaj že nekdanjo, tekmico poslala domov.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin