SiolNET. Novice Volitve 2018
3,39

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Levici volivce pozvali k odhodu na volišča

3,39

termometer

Luka Mesec
Foto: STA

Levica je v prestolnici sklenila kampanjo pred nedeljskimi državnozborskimi volitvami. V nedeljo odločamo o tem, v kakšni družbi želimo živeti, je dejal koordinator stranke Luka Mesec. Tudi kandidatka Violeta Tomič je volivke in volivce pozvala, naj v nedeljo odidejo na volišča in izberejo Levico.

"Sprememb v družbi ne bodo prinesli tisti z debelimi denarnicami in ogromnimi reklamnimi panoji, ampak ljudje, ki bomo stopili skupaj, naredili to družbo boljšo, bolj vključujočo in prijaznejšo za vse ljudi," je dejala Violeta Tomič.

Janez Janša Novice SDS se nasmiha gladka zmaga, a preobrat je še mogoč

Mesec: Ljudje bodo k zdravniku hodili z zdravstveno in ne z bančno kartico

Glas za Levico je po besedah koordinatorja stranke Luke Mesca glas za družbo, v kateri bomo k zdravniku hodili z zdravstveno, ne pa z bančno kartico.

"To je glas za družbo, kjer bo redna zaposlitev spet postala standard, kjer bo javni sektor bogastvo, ne pa strošek, kjer ljudje po 40 letih dela ne bodo pristali na beraški palici in kjer bomo zavestno skupaj ohranjali okolje za prihodnje generacije," je še dejal Mesec.

Tomičeva je poudarila, da Levica kampanje ne končuje z velikim medijskim dogodkom. Po njenih besedah je bila kampanja Levice finančno najskromnejša od vseh parlamentarnih strank, bila pa je izjemno bogata po delu in podpori ljudi na terenu.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 16
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin