Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
7. 7. 2021,
20.53

Osveženo pred

2 leti, 9 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,77

1

Natisni članek

pilot smrt ženska košnja trave Kanada nesreča nesreča letalo

Sreda, 7. 7. 2021, 20.53

2 leti, 9 mesecev

Umrla je med košnjo trave, vanjo med pristankom trčilo letalo

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1,77

1

letalo canada | Nesreča se je zgodila ob 12.50 v bližini vzletno-pristajalne steze letališča Saint-Esprit, 35 kilometrov severno od Montreala. Kaj točno je bil vzrok, da je pilot trčil v žensko, pristojni ne vedo. Znano pa je, da je bilo letalo zasebno, pilot pa njegov lastnik.

Nesreča se je zgodila ob 12.50 v bližini vzletno-pristajalne steze letališča Saint-Esprit, 35 kilometrov severno od Montreala. Kaj točno je bil vzrok, da je pilot trčil v žensko, pristojni ne vedo. Znano pa je, da je bilo letalo zasebno, pilot pa njegov lastnik.

V precej nenavadni nesreči je v Kanadi v ponedeljek umrla 27-letna uslužbenka podjetja za vzdrževanje letališča Saint-Esprit. Medtem ko je kosila travo, je vanjo trčilo manjše letalo. Poškodbe so bile tako hude, da je umrla v bolnišnici. 

27-letna Kanadčanka je bila uslužbenka podjetja, ki je skrbelo za vzdrževanje letališča, in košnja trave je bila zanjo le eno od dnevnih opravil. Med košenjem s kosilnico je v ponedeljek med pristajanjem vanjo trčilo enomotorno letalo kitajske izdelave Nančang CJ-6, ki sicer velja za učno letalo. Pilot je ostal nepoškodovan, a v takem šoku, da so tudi njega odpeljali v bolnišnico. Poškodbe uslužbenke pa so bile tako hude, da je po prevozu v bolnišnico kasneje tam umrla.

''Vemo le, da je bila ženska na traktorski kosilnici in kosila travnik ob stezi. Ko se je letalo spuščalo za pristanek, je zadelo žensko,'' je dejal Marc Tessier, tiskovni predstavnik občinske policije Quebeca.

''Ko slišite za zgodbo, da je vanj trčila strela, je neverjetno. Ampak letalo v pristanku? Česa takšnega nisem slišal še nikoli,'' je dejal bližnji prebivalec ob letališču Pierre Remialle.

antonov-26
Novice Našli razbitine izgubljenega letala, preživelih najverjetneje ni
Avtomoto To ni znanstvena fantastika, na Slovaškem poletel prvi avto #video
boeing 737-200, letalo
Novice Tovorno letalo zasilno pristalo v morju, eden od pilotov v kritičnem stanju

 

 

 

 

 

Ne spreglejte