SiolNET. Novice Svet
4,95

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Talibani se v narodnem parku zabavajo kot majhni otroci #video

4,95

termometer

Iz Afganistana, kjer potekajo protesti zaradi zatiranja žensk in so ukinili ministrstvo, ki je bilo pristojno za ženske, ter ga nadomestili z ministrstvom za preprečevanje pregreh, so na spletu zaokrožile fotografije talibanskih borcev, ki se zabavajo in oboroženi vozijo s pedolini v obliki labodov v narodnem parku Afgan.

Na fotografijah so vidni pripadniki talibanskih sil, ki so v tematsko obarvanih pedolinih z orožjem v rokah pozirali v narodnem parku Band-e Amir. Talibani so v rokah držali raketne granate in brzostrelke. Na fotografijah je razvidno, da se vozijo po nekdaj zelo priljubljeni turistični točki za domače in mednarodne turiste, na jezerih, ki ležijo v gorovju Hindukuš, to pa je dobrih sedemdeset kilometrov oddaljeno od kraja Bamijan, doma Bamijanske bude, ki so ga talibani uničili leta 2001.

Chris Donahue, zadnji ameriški vojak, ki je zapustil Afganistan Novice Je to skrivnost, zaradi katere so se Američani umaknili iz Afganistana?

Fotografije lepo prikazujejo nasprotje razdejanju in nasilju, ki so ga avgusta povzročili v mestu Kabul, ko so zavzeli glavno mesto.

Vozili so se tudi v električnih avtomobilčkih

V še enem od mnogih videoposnetkov, ki so se pojavili na spletu, so se talibani brezskrbno zabavali v zabaviščnem parku in vozili z električnimi avtomobilčki za zaletavanje, medtem ko so mnogi afganistanski civilisti obupno iskali način, kako bi lahko zapustili državo. Bodisi z vozili ali pa letali ameriških vojaških sil. talibani Novice Talibani ministrstvo za ženske nadomestili z ministrstvom za preprečevanje pregreh

Podobno so v preteklih tednih talibani zasedli tudi telovadnice in se posneli med vadbo, potem ko so zasedli zapuščeno mesto v Afganistanu. Na mnogih posnetkih so bili vidni pripadniki talibanov, ki so navdušeno telovadili, medtem ko drugi nosili orožje in snemali dogajanje.

Najdena ženska Novice Skrivnostna okrvavljena ženska s Krka: govori angleško in ne ve ničesar medved Novice Velike Lašče: medveda poškodoval tako, da je ta poginil

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin