SiolNET. Novice Svet
4,41

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Neverjetno, kakšne neumnosti so se lotili ti zaporniki #video

4,41

termometer

Zaporniki v ameriškem Los Angelesu so se z deljenjem istega lončka za vodo in obrazne maske namerno okužili z novim koronavirusom, saj so računali na to, da jih bodo oblasti izpustile na prostost. 

"Misel, da bi se nekdo namerno izpostavil covid-19, je žalostna. Njihovo sklepanje, da nas bodo s tem prisilili v izpustitev, je problematično. To se ne bo zgodilo."

Plandemic, Judy Mikovits Digisvet Kdo je znanstvenica, ki trdi, da pozna resnico o koronavirusu in "načrtu"

Nespametnega početja sta se lotili dve različni skupini. V eni so iz istega kozarca pili vročo vodo, s čimer so hoteli povzročiti dvig telesne temperature, ki je eden od simptomov okužbe. Zaporniki v drugi skupini so izbrali drugačno taktiko: vdihavali so zrak iz iste zaščitne maske.

Iz prve skupine jih je zbolelo 21, iz druge pa devet, a nihče med njimi ni imel hujših simptomov, poroča ABC News. Vodstvo zapora se je odločilo, da z namenom preprečitve širjenja virusa na prostost izpusti le dva, po enega iz vsake skupine.

Tumb Cevher Toktas Sportal Grozovito dejanje: Sina mi ni ubil koronavirus, sam sem ga zadavil
V celotnih ZDA je sicer za boleznijo covid-19 zbolelo več kot 25 tisoč zapornikov, med katerimi jih je 350 umrlo. Da bi omogočila večjo oddaljenost med zaporniki, so vodstva mnogih zaporov na prostost začela izpuščati zapornike, ki pa so morali izpolnjevati številne kriterije. Med drugim niso smeli biti od poteka kazni oddaljeni več kot dva meseca.
Janez Janša Novice "Janši ni preostalo nič drugega, kot da pove, da gre za medijsko vojno"

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 1
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin