SiolNET. Novice Svet
5,53

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Madžari prodajajo nalepke, na katerih je del njihove države tudi Slovenija #video

5,53

termometer

Številni Evropejci na svoje avtomobile lepijo nalepke v barvah in obliki države, iz katere prihajajo. Tovrstne nalepke je mogoče kupiti na številnih bencinskih servisih in v drugih trgovinah v skoraj vseh državah, razen v eni. 

Kot v svoji kampanji zbiranja denarja na spletni platformi Indiegogo poudarja Madžar Gabor Cseh, v njegovi državi praktično ni mogoče kupiti nalepk v obliki današnje Madžarske, ampak zgolj nalepke, ki prikazujejo tako imenovano Veliko Madžarsko iz 15. stoletja.

Ta zajema tudi ozemlje današnje Slovenije, Hrvaške, Slovaške, Srbije in Romunije. Uporabljal naj bi jo tudi madžarski premier Viktor Orban.

Naši sosedje prodajajo nalepke, ki prikazujejo tako imenovano Veliko Madžarsko iz 15. stoletja. Naši sosedje prodajajo nalepke, ki prikazujejo tako imenovano Veliko Madžarsko iz 15. stoletja.

MOL zaslon bencinska črpalka bencinski servis Novice Madžarski Mol nepričakovano umaknil tožbo proti Hrvaški

Do zdaj je zbral 792 evrov

Cseh se je zato lotil spletnega zbiranja denarja za zagon proizvodnje in prodaje nalepk, ki bodo ponazarjale novodobno Madžarsko v današnjih mejah. Do zdaj mu je uspelo zbrati 792 evrov. Vsi, ki bodo prispevali denar, bodo lahko do svoje nalepke prišli ugodneje kot v redni prodaji.

Emonika načrt Posel danes Madžarska banka vstopa v največji gradbeni projekt v prestolnici Viktor Orban Novice Madžarska opozicija napovedala združeni boj proti Orbanu

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 211
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin