Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
21. 11. 2018,
11.00

Osveženo pred

5 let, 5 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,64

3

Natisni članek

Hrvaška Agrokor Mercator Ivica Todorić

Sreda, 21. 11. 2018, 11.00

5 let, 5 mesecev

Ivica Todorić: Šel bom na volitve in osvojil oblast #video

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 0,64

3

Nekdanji dolgoletni predsednik uprave koncerna Agrokor Ivica Todorić je prvi dan po izpustitvi na pogojno prostost novinarjem v Zagrebu povedal, da se bo udeležil naslednjih volitev, na katerih namerava zmagati. Prepričan je, da bo na pravi način sprožil spremembe na Hrvaškem. Na vprašanje, kdo mu je pomagal zbrati denar za varščino, Todorić medtem ni hotel odgovoriti.

Hrvaško tožilstvo Ivico Todorića sumi, da si je skupaj s sostorilci iz blagajne Agrokorja na zasebne račune nakazoval milijonske zneske. Potem ko ga je Velika Britanija izročila Hrvaški, so ga priprli, v torek pa so ga proti plačilu varščine milijon evrov izpustili. Pred roko pravice se bo Todorić tako branil s prostosti.

Ivica Todorić
Novice Nekdanji šef Agrokorja plačal milijonsko varščino

Todorić po obisku frizerja napovedal kandidaturo na volitvah

Nekdaj najbogatejši Hrvat je danes po obisku svojega zagrebškega frizerja z novo pričesko zmagoslavno stopil pred novinarje in dejal, se bo udeležil volitev in "osvojil oblast". Zatem je odšel v bližnji park nahranit golobe.

Na Todorićevo izjavo se je medtem že odzval hrvaški minister za morje, promet in infrastrukturo Oleg Butković, ki je pred sejo ožjega kabineta hrvaške vlade na novinarsko vprašanje o Todorićevi kandidaturi odgovoril, da lahko vsak, ki ni pravnomočno obsojen, kandidira na volitvah. Naj kandidira in bomo videli, kako se bo odrezal, je dodal Butković.

Ivica Todorić
Novice Todorić z zagrebškega letališča v pripor

Bernardić pričakuje, da bo Todorić razkril svoje politične sponzorje

Predsednik največje hrvaške opozicijske stranke SDP Davor Bernardić je Todorićevo napoved, da bo vstopil v politiko, medtem ocenil kot smešno. Dejal je, da bo zanimivo, kaj bo Todorić med sojenjem za domnevni kriminal v Agrokorju povedal o tajnih srečanjih s premierjem Andrejem Plenkovićem in preostalimi člani vlade.

Bernardić pričakuje, da bo Todorić povedal, kdo so bili njegovi politični sponzorji. Predsedniške volitve bodo na Hrvaškem konec prihodnjega leta, parlamentarne pa leta 2020.

Agrokor. Mercator. Ivica Todorić.
Novice Todorićevi oddajajo razkošne Kulmerove dvore #video

 

 

Ne spreglejte