SiolNET. Novice Svet
9,74

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Cesta smrti v Črni gori, kjer človeku zastane dih #video

9,74

termometer

Ne, to ni posnetek iz Afrike ali Indije. To je cesta smrti do mejnega prehoda Dracenovac med Črno goro in Srbijo. Posnetek razkriva, kako avtobus, poln potnikov, vozi po ozki in nedokončani cesti. Potnikom zastane dih v trenutku, ko ugotovijo, da jih od prepada loči le nekaj metrov.

Na posnetku, objavljenem na strani Podgorički vremeplov na Facebooku, lahko vidimo, kako zahtevna in v izredno slabem stanju je cesta, ki vodi proti mejnemu prehodu Dracenovac med Črno goro in Srbijo. Avtobus vozi po ozki, na nekaterih delih nedokončani cesti, le nekaj metrov od prepada. 

Ko potnikom zastane dih

"Mejni prehod med življenjem in smrtjo," je pod posnetkom zapisal uporabnik Facebooka, neka druga uporabnica se je spraševala, ali so potniki živi in zdravi prišli domov. Eden od uporabnikov pa je zapisal, da je mejni prehod prečkal lani, izkušnja pa je bila tako grozljiva, da se to ne bo zgodilo nikoli več. 

Že več kot dve leti je cesta v zelo slabem stanju in ne zgodi se nič, na podlagi pričevanj ljudi poroča Slobodna Dalmacija. Poleg tega vozniki ne spoštujejo cestnih pravili, niti ne upoštevajo semaforjev. Tiste, ki nimajo druge izbire, kot pa da se vozijo po tej cesti, upravičeno skrbi za lastno varnost. Nekateri so jo celo poimenovali cesta smrti. 

Letalo TUI Novice Drama v Zagrebu: potnik med poletom hotel odpreti vrata

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin