Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Ponedeljek,
31. 8. 2015,
13.56

Osveženo pred

2 meseca, 2 tedna

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1

Natisni članek

zdravstveno zavarovanje nagradna igra advertorial

Ponedeljek, 31. 8. 2015, 13.56

2 meseca, 2 tedna

Zavarujte se in se potegujte za novi Apple Watch Sport

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 1
Zaključek študija ali zaposlitev sta pomembna trenutka v življenju vsakega študenta in poleg veselja ob pomembnem življenjskem dosežku, pomeni tudi konec študentskega statusa in vprašanje kako naprej.

Za vse, ki rednega študija ne nadaljujejo ali pa dopolnijo 26 let, je pomembno, da razmislijo tudi o sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja, saj znajo nezgode in bolezni priti ob najbolj neprimernem času in dopolnilno zdravstveno zavarovanje vas obvaruje pred nepričakovanimi doplačili zdravstvenih storitev.

Z malce sreče pa lahko ob sklenitvi zavarovanja zadenete novo uro Apple Watch Sport skupaj s telefonom iPhone6 ali katero od drugih privlačnih nagrad.

Ob sklenitvi dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja pri Triglav, Zdravstveni zavarovalnici, d.d., hkrati sodelujete v nagradnem žrebanju za bogate nagrade. Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d., bo med vsemi, ki bodo od 1. septembra do 15. decembra 2015 sklenili dopolnilno zdravstveno zavarovanje, izžrebala 25 privlačnih nagrad.

Zakaj poleg obveznega zdravstvenega zavarovanja potrebujete tudi dopolnilnega?

S sklenitvijo dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja se izognete morebitnim doplačilom zdravstvenih storitev. Veliko zdravstvenih storitev namreč obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije v celoti, ampak moramo del cene kot doplačilo plačati sami oziroma moramo skleniti dopolnilno zdravstveno zavarovanje, ki krije doplačila do polne vrednosti zdravstvenih storitev.

Zato velja, da je dopolnilno zdravstveno zavarovanje zelo pametna odločitev, kar potrjuje tudi dejstvo, da je najbolj razširjeno zavarovanje.

Primer: Rehabilitacija je lahko draga, lahko pa je brezplačna?

Nezgoda na smučanju, v gorah ali na domačem dvorišču nas lahko drago stane, če nimamo urejenega zdravstvenega zavarovanja. Stroški prevoza v bolnišnico, operacije ali rehabilitacije lahko znesejo tudi nekaj tisoč evrov. Če imamo urejeno obvezno in dopolnilno zdravstveno zavarovanje, nam stroškov zdravljenja ni treba plačati, razen če pravila obveznega zdravstvenega zavarovanja ne določajo drugače.

Kdaj potrebujete dopolnilno zdravstveno zavarovanje?

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje je priporočljivo skleniti v roku enega meseca, odkar postanete zavezanec za plačilo razlike v ceni zdravstvenih storitev, to pa je ob:

• prenehanju statusa študenta ali dijaka,

• najkasneje mesec dni po dopolnjenem 26. letu in

• ob prvi zaposlitvi.

Kako najlažje sklenete zavarovanje?

• prek spletnega obrazca na www.sklenidopolnilno.si,

• v najbližji poslovalnici ali pri zavarovalnem zastopniku Zavarovalnice Triglav,

• v najbližjem zastopstvu Triglav, Zdravstvena zavarovalnica, d.d.

Več informacij najdete TUKAJ.

Ne spreglejte