Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
30. 7. 2019,
13.55

Osveženo pred

4 leta, 8 mesecev

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,24

2

Natisni članek

pomoč srce OMV

Torek, 30. 7. 2019, 13.55

4 leta, 8 mesecev

Zahvalila se je uslužbenki, ki je pomagala njenemu očetu

Termometer prikazuje, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Termometer prikaže, kako vroč je članek. Skupni seštevek je kombinacija števila klikov in komentarjev.

Thermometer Blue 2,24

2

OMV | Očetu je pomagala uslužbenka bencinskega servisa OMV. | Foto STA

Očetu je pomagala uslužbenka bencinskega servisa OMV.

Foto: STA

Na enem od bencinskih servisov na Obali je pred slabimi tremi tedni enemu od voznikov postalo slabo, na pomoč pa mu je priskočila zaposlena. Prav njo zdaj išče hčerka voznika, ki se ji želi zahvaliti. "Njeno dejanje je neverjetno, profesionalno, hvale vredno, skratka nimam besed," je v elektronskem sporočilu zapisala hčerka.

Oče se je na enem od koprskih bencinskih servisov ustavil 12. julija, nato pa mu je postalo slabo. "Moj oče je srčni bolnik, in ko se je iz Ljubljane pripeljal v Koper, se mu je zdravstveno stanje poslabšalo," je zapisala hčerka.

Kot je še zapisala, je zaposlena prepoznala znake srčnega bolnika, takoj poklicala reševalce, mu pomagala do njihovega prihoda, nato pa še ženi po telefonu vse razložila in jo tolažila.

"Njeno dejanje je neverjetno"

"Njeno dejanje je neverjetno, profesionalno, hvale vredno, skratka nimam besed, da bi vam lahko opisala hvaležnost za vse, kar je naredila. Oče se počuti zelo dobro in hvala bogu za vašo zaposleno, da je omogočila, da je oče pravočasno dobil zdravniško pomoč," je zapisala hčerka.

Vse, kar ve o zaposleni na bencinskem servisu OMV, je njeno ime - Belma. "Prenesite ji mojo zahvalo in bodite zelo ponosni na tako zaposleno, kot je omenjena gospodična. Upam, da tudi z vaše strani dobi pohvalo, saj ste lahko tudi vi zelo ponosni nanjo," je v sporočilu OMV še zapisala hčerka.

Pred leti se je izkazal nekdanji košarkar

Na bencinskem servisu je pred leti svojo junaštvo pokazal tudi nekdanji košarkar Dejan Jevtović. Leta 2016 je na bencinskem servisu v Šiški obvladal roparja, ki je prodajalcu zagrozil in iz blagajne vzel denar. Ko se je takrat ponoči pripeljal na bencinski servis, sta mu zaposlena dejala, naj ne hodi v poslovalnico, ker je notri ropar z nožem in izvijačem.

Jetović je vstopil in onesposobil roparja ter ga zadržal do prihoda policistov, kasneje pa prejel medaljo za hrabrost.

Ne spreglejte