SiolNET. Novice Slovenija
7,97

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Za zabavo povozili goski ob cesti: "Zbij eno, zbij, zbij!" #video

7,97

termometer

goski
"Zbij eno, zbij, zbij!" sopotnik nagovarja voznika, ki zares zapelje čez gosi. Foto: zajem zaslona

Da so med nami tudi ljudje, ki uživajo ob mučenju živali, dokazuje nov posnetek mučenja, ki so ga objavili storilci sami. Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski je objavilo videoposnetek voznika in še dveh sopotnikov, ki med vožnjo ob cesti opazijo dve gosi, nato pa ju v smehu za zabavo povozijo.

Eden od sopotnikov v videu v smehu nagovori voznika, naj goski povozi. "Zbij eno, zbij, zbij!" mu prigovarja v videu. Ta zares zapelje čeznju, sopotnik pa s telefonom povoženi gosi posname, ob tem se smejijo. Video, v katerem na koncu pokažejo še vsaj šest steklenic piva na sedežu avta, so Slovenci objavili na družbenem omrežju.

Društvo Lajka je v svoji objavi na Facebooku pozvalo vse, ki karkoli vedo o dogodku ali osebah v posnetku, naj jim to anonimno sporočijo, saj bodo proti storilcem podali prijavo.

Po dejanju v smehu s telefonom posname povoženi goski. Po dejanju v smehu s telefonom posname povoženi goski. Foto: zajem zaslona

"Danes smo bili obveščeni o "veseli druščini" na posnetku, ki je namerno povozila dve goski, ob tem pa so še sadistično uživali! Nespoštovani gospodje s posnetka, zahvaljujoč moderni tehnologiji boste za svoja dejanja odgovarjali. Če kdo slučajno pozna še ostala dva sopotnika v avtomobilu, naj nam sporoči - ANONIMNO - na ZS, ker bomo proti VSEM podali prijavo," je društvo zapisalo v svoji objavi.

Objava je hitro zaokrožila po spletu, ljudje pa v komentarjih izražajo ogorčenje nad početjem treh oseb v videu.

S policije so nam sporočili, da so sinoči prejeli prijavo na Policijsko postajo Rogaška Slatina, od koder so jo v reševanje odstopili policistom Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Trenutno je zadeva v fazi zbiranja obvestil v smeri suma storitve kaznivega dejanja mučenje živali.

🆘️‼KDOR POZNA TEGA ČLOVEKA, KI JE HLADNOKRVNO POVOZIL 2 GOSKI NAJ MU SPOROČI SLEDEČE ‼🆘️- ROGAŠKA SLATINA IN OKOLICA, JIH KDO POZNA? Danes smo bili obveščeni o "veseli druščini" na posnetku, ki je namerno povozila dve goski, ob tem pa so še sadistično uživali! Nespoštovani gospodje s posnetka, zahvaljujoč moderni tehnologiji boste za svoja dejanja odgovarjali. ‼Če kdo slučajno pozna še ostala dva sopotnika v avtomobilu, naj nam sporoči - ANONIMNO - na ZS, ker bomo proti VSEM podali prijavo‼ Vir posnetka: https://m.facebook.com/martin.gerzina/about?lst=100003036586134%3A1630391866%3A1592759319 #pomagajteNamIdentificiratiŠeOstalaDvaSopotnika #sramNajVasBo #AtakoSeObnašaZživimiBitji #kriminalci #sadisti #OdgovarjaliBoste #TikTak #RogaškaSlatina #goske #kakoHitroLahkoNajdemoŠeDrugiDveImeni

Objavil/a Lajka, društvo za zaščito in pomoč živalim v stiski dne Nedelja, 21. junij 2020
  pes Novice Zanemarjene živali: kje so bili inšpektorji, ko se je devetletna doga borila za življenje #video mučenje živali Novice Razkrito hudo mučenje živali: opice priklenili za vratove, psi umirali v mlakah krvi #foto #video

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 104
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin