Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
30. 6. 2016,
9.20

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

zobje žvečilni gumi Orbit

Četrtek, 30. 6. 2016, 9.20

6 let, 7 mesecev

Z nakupi žvečilnih gumijev zbrali 52 tisoč evrov

Oglasno sporočilo

Lani so v podjetju Wrigley s kampanjo Žveči in osreči zbrali 52 tisoč evrov, ki so jih podarili otroškemu oddelku Stomatološke klinike v Ljubljani za nakup nujno potrebne opreme.

Zdravljenje otroških zobnih težav je dolgotrajno in zahteva številne obiske pri zobozdravniku, zaradi česar se čakalne dobe daljšajo. Pogosto se zobozdravniki poleg dolgih čakalnih vrst srečujejo še s tehničnimi omejitvami, kot so pomanjkljiva ali nezadostna nujna oprema.

V podjetju Wrigley smo lani s posebno prodajno akcijo zbrali 52 tisoč evrov, ki so jih na centru za otroško in preventivno zdravstvo na Stomatološki kliniki Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana namenili za nakup dveh stomatoloških stolov in intraoralnih kamer.

"S tem bomo pomembno prispevali k prizadevanju za uravnavanje vedenja otrok in mladostnikov s strahom pred zobozdravniškimi posegi. Intraoralna kamera razširi tudi možnosti za razpoznavo začetnih karioznih sprememb in natančnejšo diagnostiko kariesa, ki predstavlja prevladujočo težavo pri otrocih in mladostnikih," poudarja dr. Rok Kosem, vodja Centra za otroško in preventivno zobozdravstvo.

 | Foto:

Blagovno znamko Orbit povezujemo s čistimi in zdravimi zobmi. Žvečilni gumi brez sladkorja je priporočljivo žvečiti po vsakem obroku ali pijači, ker žvečenje spodbudi izločanje sline, ki nevtralizira kisline v zobnih oblogah in s tem ohranja zobe zdrave.

www.orbit.si

Ne spreglejte