Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Sreda,
27. 3. 2024,
12.37

Osveženo pred

1 mesec

Vsebino omogoča Mediana

Natisni članek

noad spletne ankete Mediana spletne raziskave advertorial anketa nagrada

Sreda, 27. 3. 2024, 12.37

1 mesec

Vredno je izraziti svoje mnenje – kje vas bodo slišali, upoštevali in za to celo nagradili

Vsebino omogoča Mediana

Imate nekaj prostega časa, jasna stališča o različnih temah ter željo po dodatnem zaslužku in sooblikovanju izdelkov, storitev, kampanj …? Mediana, inštitut za raziskovanje trga in medijev, vam ponuja priložnost, da postanete del skupnosti spletnih članov, ki jih bo vključevala v svoje raziskave. Z vključitvijo v Medianin spletni panel lahko sodelujete v trženjskih in družbenokoristnih raziskavah, anketah, intervjujih, diskusijah in pri testiranju različnih izdelkov.

Mediana | Foto:

Vaše mnenje kroji prihodnost

Vaš prispevek k razvoju družbe je lahko vaš glas. Skozi raziskave javnega mnenja se prilagaja razvoj izdelkov, ki pridejo na trg. Vaši pogledi lahko krojijo usmeritve organizacij, sooblikujejo gospodarsko dejavnost ter prispevajo k odločanju civilne družbe. Pri Mediani si vas želijo slišati in vam za vašo pomoč ponujajo nagrado.

Sodelovanje je prostovoljno in anonimno

Katerim raziskavam boste namenili svoj čas, je vaša odločitev. Prav tako je vaša odločitev, koliko časa boste namenili tej aktivnosti. Sodelovanje je popolnoma prostovoljno. Inštitut Mediana sledi etičnemu kodeksu raziskovalnih organizacij ESOMAR, vsem sodelujočim v raziskovalnih projektih pa v skladu z zakonodajo in najvišjimi etičnimi standardi zagotavlja popolno tajnost in skrbno varovanje osebnih podatkov.  

Mediana | Foto:

Pri Mediani se zavedajo, kako pomembno je mnenje vsakega posameznika, in prav s sodelovanjem v spletnem panelu imate možnost, da je vaše mnenje tudi slišano in upoštevano. Nekaj svojega prostega časa lahko tako namenite zanimivi dejavnosti, ki vam prinese še dodatni zaslužek.

Mediana | Foto:

Kako lahko sodelujete

Mediana omogoča sodelovanje prek računalnika, telefona, mobilne naprave ali v živo. Raziskave, ki jih izvajajo med člani Medianinega spletnega panela, zajemajo zelo široko področje (ocene blaga in storitev, oglaševalskih akcij, razvoj blagovnih znamk …) in se izvajajo na najrazličnejše načine (spletne ankete, intervjuji, diskusije, testiranja izdelkov, …).

Kdo vse lahko sodeluje?

V spletnem panelu Inštituta Mediana je dobrodošel vsakdo! Za svoje sodelovanje v spletnih raziskavah boste na podlagi zbranih točk prejeli plačilo v obliki vrednostnih bonov za različne trgovine ali nakazila na vaš osebni račun. Število točk, prejetih za sodelovanje v posamezni spletni anketi, je odvisno od dolžine in zahtevnosti vprašalnika, druge oblike raziskav pa so nagrajene glede na vložen čas. Odločite se lahko tudi, da pridobljene nagradne točke prispevate v dobrodelne namene. Mediana je med člane svojega spletnega panela razdelila že za več kot 340 tisoč evrov nagrad.

Mediana | Foto:

Sodelujte v spletnih raziskavah Mediana, povejte svoje mnenje, vplivajte na prihodnost in bodite nagrajeni.

 

Ne spreglejte