SiolNET. Novice Slovenija
Oglasno sporočilo
  • Messenger
  • Messenger

V ALEJI pestro dogajanje med zimskimi počitnicami, prihaja Franko Bajc, živahno bo tudi pustno rajanje

Oglasno sporočilo

V najsodobnejšem nakupovalnem središču ALEJA bo v prihodnjih dneh izjemno pestro. Pripravljajo bogat in zanimiv program med zimskimi šolskimi počitnicami, prav tako pa so v središču poskrbeli za živahno in razgibano pustno rajanje.

Jutri, 18. februarja, in v soboto, 19. februarja, bo na edinstveni ALEJI SKY in v središču dan, "rezerviran" za različne zimske športe. Obiskovalci se bodo lahko preizkusili v curlingu, biatlonu, smučarskih skokih na mini Planici, prav tako bo na voljo smučarski simulator. Ob tem bo na sporedu tudi privlačna nagradna igra, v kateri lahko osvojite darilne bone za 30, 40 in 50 evrov.

V nedeljo, 20. februarja, se bo v ALEJI odvijal zadnji letošnji ledatlon, ki ga bo popestril tudi obisk Franka Bajca, zmagovalca priljubljenega Exatlona. Na malo manjši verziji poligona, kot smo ga lahko videli v šovu Exatlon, se bodo lahko obiskovalci od 12. ure dalje pomerili z Bajcem in med drugim izkusili tekmovanje na omenjenem tekmovanju.

Dogajanje v ALEJI bo v času zimskih počitnic in ob pustnem rajanju zelo pestro. | Foto: Dogajanje v ALEJI bo v času zimskih počitnic in ob pustnem rajanju zelo pestro.

Za najmlajše in tudi za starejše so v ALEJI med zimskimi počitnicami poskrbeli za atraktivno zimsko drsanje na ALEJI SKY.

V najsodobnejše nakupovalno središče prihajajo tudi zabavne pustne radosti. V soboto, 26. februarja, bo v ALEJI pustna sobota, ob kateri bodo zabavni klovni med obiskovalce delili brezplačne slastne krofe. V nedeljo ob 11. uri za najmlajše pripravljamo pustno otroško predstavo v Planetu Lollipop, popoldne pa pustno zabavo z DJ-jem.

Pustno rajanje se bo nadaljevalo tudi na pustni torek, 1. marca, ko se bodo maškare prav tako posladkale z brezplačnimi krofi.

Obisk, nakupovanje in sodelovanje ob različnih aktivnostih, ki jih pripravljajo v ALEJI, so popolnoma varni in brezskrbni. V središču zagotavljajo nadpovprečne higienske in varnostne standarde. Obiskovalcem je omogočeno tudi brezplačno testiranje in cepljenje proti covid-19.

Nakupovalno središče ALEJA upravlja podjetje SES  Spar European Shopping Centers. ALEJA se nahaja na 32.000 m2 najemnih površin, v njej je 80 trgovin in lokalov. Najsodobnejše nakupovalno središče navdušuje s svojimi številnimi arhitekturnimi posebnostmi, ALEJO SKY z bogato kulinarično ponudbo ter ozelenjeno aktivno streho z večnamenskim športnim igriščem. Zagotovljenih je 200 parkirnih mest za kolesa, 13 polnilnic za električna vozila, kar je največji prostor v Sloveniji za polnjenje električnih vozil naenkrat, "car sharing", postaja za izposojo koles BicikeLJ, avtobusno postajališče in kolesarski poligon. Lani je nakupovalno središče ALEJA prejelo prestižno svetovno nagrado "Global RLI Award" v kategoriji "Mednarodna nakupovalna središča – novogradnje". Zasnovo higienskih ukrepov v nakupovalnem središču s posebnim upoštevanjem pandemije COVID-19 je  certificiral TÜV AUSTRIA. Več informacij na www.aleja.si.

SES  Spar European Shopping Centers je razvijalec, graditelj in upravljavec nakupovalnih središč v šestih državah. Podjetje trenutno upravlja 30 nakupovalnih središč v centralni, južni in vzhodni Evropi ter nakupovalno ulico na Dunaju. V letu 2020 so bila nakupovalna središča v vseh državah vseskozi odprta, vendar pa je morala zaradi zaprtja države večina trgovin ostati zaprta več tednov oz. mesecev. Hitri komunikacijski kot tudi tehnično inovativni ukrepi SES-a v času pandemije COVID-19 so kljub temu omogočili varno nakupovanje in dobro obiskanost. V letu 2020 so najemniki v nakupovalnih središčih SES-a ustvarili 2,45 milijard evrov bruto prodaje. Podjetje SES je v Avstriji in Sloveniji vodilno na trgu v poslovnem segmentu velikih nakupovalnih središč. SES je del skupine SPAR Austria.

Naročnik oglasnega sporočila ALEJA D.O.O.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin