SiolNET. Novice Slovenija
0,26

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Takšna je bila pot do osamosvojitve Slovenije

0,26

termometer

Kakšni so bili dogodki, ki so Slovence vodili do samostojne, neodvisne in suverene države, v skupnem projektu založbe Družina in Urada Vlade RS za komuniciranje predstavlja slikovna monografija Zmagoslavno leto – Osamosvojitvena zgodba naše države Slovenije. V njej opisujejo dogodke med 23. decembrom 1990 in 15. januarjem 1992. 

Slikovna monografija opisuje dogodke med 23. decembrom 1990 in 15. januarjem 1992, ko smo si Slovenci izborili samostojno, neodvisno in suvereno državo.

Opisano obdobje, avtorje člankov v publikaciji, nastanek monografije in odločitev za ta projekt so na novinarski konferenci predstavili glavna urednica knjige Andreja Valič Zver, direktor Urada Vlade RS za komuniciranje Uroš Urbanija in direktor založbe Družina Tone Rode. | Foto: Vlada RS Opisano obdobje, avtorje člankov v publikaciji, nastanek monografije in odločitev za ta projekt so na novinarski konferenci predstavili glavna urednica knjige Andreja Valič Zver, direktor Urada Vlade RS za komuniciranje Uroš Urbanija in direktor založbe Družina Tone Rode. Foto: Vlada RS

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin