SiolNET. Novice Slovenija
0,12

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Študenti, iščete sobo v Ljubljani? Do 16. avgusta imate čas za oddajo vloge.

0,12

termometer

študentski domovi
Foto: Ana Kovač

Bodoči in trenutni študenti morajo pred začetkom študijskega leta v Ljubljani poiskati začasno prebivališče med študijskim letom. Do 16. avgusta imajo čas, da oddajo prošnjo za sprejem ali podaljšanje bivanja v študentskih domovih in pri zasebnikih.

Za bivanje v javnem zavodu Študentski dom Ljubljana je v okviru razpoložljivih kapacitet poleg pogojev, ki jih mora izpolnjevati študent za subvencionirano bivanje, potrebna tudi pravočasna prijava na Razpis za sprejem in podaljšanje bivanja študentov visokošolskega študija v študentskih domovih in pri zasebnikih za študijsko leto 2019/2020, ki je objavljen na spletnih straneh zavoda.

Vsak študent lahko odda samo eno prošnjo

Prošnjo za sprejem ali podaljšanje bivanja je treba oddati prek elektronske vloge na spletnem portalu eVŠ na tej povezavi. Rok za oddajo prošnje je 16. avgust 2019. Vsak študent lahko odda samo eno prošnjo. študentski domovi Novice Študentov vse manj. Sobe v domu ni več težko dobiti. #video

Študentom je za vse dodatne informacije glede navedenega javnega razpisa na razpolago Pisarna za študentske domove. Ta deluje v Študentskem domu Ljubljana, dosegljivi pa so v času uradnih ur (ponedeljek, sreda, petek od 9. do 12. ure, sreda od 14. do 16. ure) na telefonskih številkah: (01) 530 6027(01) 530 6028 ali na elektronskem naslovu pisarnazasd@stud-dom-lj.si.

študentski domovi Novice Bivanje študentov v najugodnejšem študentskem domu ogroženo

 

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin