SiolNET. Novice Slovenija
10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Twitter: Stranka Gibanje Svoboda se poslavlja

10

termometer

Robert Golob | Stranka Roberta Goloba ne bo več prisotna na družbenem omrežju Twitter. | Foto: Ana Kovač
Stranka Roberta Goloba ne bo več prisotna na družbenem omrežju Twitter. Foto: Ana Kovač

Profil največje koalicijske stranke Gibanje Svoboda na Twitterju je zaradi tehnične napake zaklenjen že skoraj tri tedne. Iz Svobode so zdaj sporočili, da se bo njihova začasna odsotnost podaljšala in da zapuščajo Twitter. Kot so zapisali v sporočilu za javnost, so v tem času ugotovili, da ga za učinkovito nagovarjanje ter obveščanje državljank in državljanov o aktivnostih stranke sploh ne potrebujejo. 

"Analize kažejo, da Twitter v Sloveniji aktivno uporablja zgolj ozek krog ljudi, hkrati pa se je sprevrgel v družbeno omrežje, ki so ga določene skupine, predvsem gre za člane in podpornike nekaterih političnih strank, zlorabile za poglabljanje polarizacije, širjenje lažnih novic, manipulacij, diskreditacij,  žalitev in celo sovražnega govora," so pojasnili v stranki Gibanje Svoboda Roberta Goloba

Ob tem pričakujejo, da bodo napovedi novega lastnika oziroma vodstva Twitterja nedostojni komunikaciji in sovražnemu govoru še dodatno odprle vrata, pri čemer v stranki Gibanje Svoboda nočejo sodelovali. Kot so zapisali, na omenjenem družbenem omrežju ne bodo prisotni, dokler bo raven komunikacije takšna, kot je zdaj. 

O svojih aktivnostih in dosežkih bodo državljanke in državljane še naprej podrobno obveščali na strani Gibanja Svoboda na Facebooku, na strankinem profilu na Instagramu ter na njihovi spletni strani.  

Twitter, Elon Musk Novice Musk bo prihodnji teden zagnal sistem zlatih, sivih in modrih kljukic Robert Golob. Janez Janša. Novice Prvič po volitvah soočenje Roberta Goloba in Janeza Janše

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin