SiolNET. Novice Slovenija
0,93

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Štajerska avtocesta zaprta zaradi gorečega vozila

0,93

termometer

Po podatkih Prometno-informacijskega centra za državne ceste je štajerska avtocesta med Blagovico in Trojanami proti Mariboru zaprta zaradi gašenja vozila. Nastal je šestkilometrski zastoj, prav tako je zastoj na regionalni cesti Blagovica-Trojane, poroča prometnoinformacijski center. 

Obvoz je možen po regionalni cesti preko priključkov Lukovica in Trojane, je pa nastal zastoj tudi na regionalni cesti Blagovica-Trojane. Obvoz za osebna vozila je možen tudi po cesti Ljubljana-Kamnik-Tuhinjska dolina-Vransko, so zapisali na spletni strani.

Zastoj je tudi v obratni smeri, med Šentrupertom in Trojanami proti Ljubljani. Zaradi varnosti občasno zapirajo predor Ločica. Pot se za voznike podaljša za 15 minut.

Promet je zaradi prometne konice povečan na cestah proti večjim mestom in na mestnih obvoznicah.

silos, Bejrut Novice To je trenutek, ko se je zrušil silos #video nesreča NE UPROABLJAL Novice Pred Karavankami in na mejnih prehodih še zastoji tor ne uporabi Novice Tovornjaku odpovedale zavore: vsaj 16 mrtvih #video Nova.rs NE UPORABI Novice Avtobus tokrat s ceste v Srbiji: za zdaj ena žrtev, 25 poškodovanih

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin