SiolNET. Novice Slovenija
2,10

termometer

  • Messenger
  • Messenger

V Šiški odprli prenovljen Mercatorjev hipermarket (Foto)

2,10

termometer

 | Foto:

Mercatorjev hipermarket v Šiški v Ljubljani so prenovili in  po zagotovilih vodstva družbe je zdaj med najsodobnejšimi trgovinami v regiji.

"Pri prenovi je Mercator sledil najnovejšim svetovnim trendom sodobne trgovine, ki nakupovanje nadgrajuje v doživetje. S tovrstno prenovo želi Mercator  kupcem omogočiti več zabave ter edinstveno in interaktivno nakupovalno izkušnjo. Vsak oddelek je tako prostor doživetij, posebnost pa je tudi ta, da kupci od pekarne in mesnice do slaščičarne in suši bara lahko opazujejo in vidijo pripravo hrane. Posebna doživetja za kupce pripravljajo od prvega dneva odprtja, pa tudi veliko nagradno igro, presenečenja, degustacije in promocije," so sporočili iz trgovine, ki je bila prenovljena v dobrem mesecu dni.

Vodilna vloga za napreden koncept nakupovanja

"S prenovljeno trgovino Mercator na domačem in regijskem trgu utrjuje svoj položaj tudi z narekovanjem trendov. Želimo si, da prenovljena trgovina Mercator Šiška postane vzor in prevzame vodilno vlogo za napreden koncept nakupovanja," je pojasnil Ante Todorić, predsednik Mercatorjevega nadzornega sveta in namestnik predsednika koncerna Agrokor.

Na predvečer odprtja prenovljene trgovine je na prireditvi za vabljene goste, ki so si trgovino ogledali prvi, prenovo pozdravil tudi ljubljanski župan Zoran Janković.

Mercatorjevo trgovsko središče v Šiški je bilo zgrajeno leta 1999 in prenovljeno leta 2007.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin