SiolNET. Novice Slovenija
2,31

termometer

 • Messenger
 • Messenger

Še vedno iščejo 23-letnega Britanca, ki je odšel po telefon #foto

2,31

termometer

Iskalna akcija Britanec Bovec
Foto: policija

Policisti in reševalci na Bovškem še vedno iščejo 23-letnega Britanca. Teren, kjer je Britanec odšel po izgubljeni mobitel, je zelo strm in nevaren, zaradi nedavne obilice padavin je povišan vodostaj deroče reke Koritnice.

Iskanje pogrešanega Britanca je policija začela že v četrtek ter nadaljevala celoten petek, vendar za zdaj še brez uspeha.

Pogrešani 23-letnik je bil skupaj s 27-letnikom v četrtek na južni strani trdnjave Kluže, kjer mu je v globel oziroma sotesko deroče reke Koritnice padel mobitel. Zaradi strmega terena se ni mogel spustiti do mesta, kjer naj bi bil mobitel.

Zato sta se Britanca s kombijem odpravila po regionalni cesti približno pol kilometra naprej od trdnjave v smer Loga. Parkirala sta na makadamskem parkirišču, 23-letnik pa se je okrog 17.45 spustil po levem bregu Koritnice. Kmalu za tem se je za njim izgubila vsaka sled.

Teren je na območju, kjer se je spuščal Britanec, zelo strm in nevaren. Policistom Bovca pri iskalni akciji pomagajo še gorska policija iz Nove Gorice, reševalci, gasilci, pripadniki Civilne zaščite in potapljači.

Vse, ki bi karkoli vedeli o njegovem izginotju, prosimo, da o tem obvestijo policiste Policijske postaje Bovec (Dvor 44a, 5230 Bovec, telefon; 05 389 68 50) ali najbližjo policijsko postajo oziroma pokličejo na interventno številko policije 113 oziroma ali anonimni telefon policije 080 1200.

Iskalna akcija Britanec Bovec Foto: policija

Iskalna akcija Britanec Bovec Foto: policija

Iskalna akcija Britanec Bovec Foto: policija

Iskalna akcija Britanec Bovec Foto: policija

Iskalna akcija Britanec Bovec Foto: policija

Komentarji

3

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

 • Anaa / 01.06.2019. ob 13:12 +12 0

  Žalostno, da ga je telefon stal življenja.

  +12 0
 • NevidniJaz / 01.06.2019. ob 17:26 +5 0

  Zaradi telefona je verjetno ob življenje...

  +5 0
 • MarkJurko / 01.06.2019. ob 21:33 +1 0

  Mislim, da ni ne prvi, ne zadnji. Kdo ve, kaj je imel v telefonu, da ga je tako skrbelo zanj. Nikakor pa ni to v redu. Do telefona tako ne bi mogel nihče, nove pa prodajajo povsod.

  +1 0
Delite na:
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin