SiolNET. Novice Slovenija
9,97

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Šarec komentiral novico, da se ločuje: Nič ne vem o tem

9,97

termometer

Marjan Šarec in Barbara Iskra Šarec
Prvak LMŠ Marjan Šarec pravi, da o domnevnem razhodu z ženo Barbaro Iskra Šarec ne ve nič. Foto: STA

V javnosti so se pojavile informacije, da naj bi se prvak LMŠ Marjan Šarec razšel s svojo ženo Barbaro Šarec Iskra. V stranki LMŠ pravijo, da te informacije ne držijo, Šarec je prek Twitterja sporočil, da o tem ne ve nič. Nekdanji predsednik vlade in njegova žena živita v družinski hiši v Šmarci pri Kamniku in sta starša dveh hčerk.

Spletni portal Požareport je poročal, da naj bi se prvak LMŠ Marjan Šarec razšel s svojo ženo Barbaro Iskra Šarec. V stranki LMŠ pravijo, da te informacije ne držijo, Šarec pa je omenjene navedbe zanikal na Twitterju. "Nič ne vem o tem. Je pa res, da sta hčerki že od prvega razreda OŠ v domžalski šoli in zato ima žena tam prijavljeno stalno prebivališče, začasnega pa v Šmarci. Zaradi moje županske funkcije smo se odločili tako. Vsak dan so pri tašči na kosilu, že vsa leta, če vas že zanima," je zapisal nekdanji premier.

Nekdanji premier Marjan Šarec z ženo Barbaro Iskra Šarec ob obisku predsednika vlade Severne Makedonije Zorana Zaeva Nekdanji premier Marjan Šarec z ženo Barbaro Iskra Šarec ob obisku predsednika vlade Severne Makedonije Zorana Zaeva Foto: STA

Prej omenjeni spletni portal je namreč poročal, da naj bi njegova žena pred kratkim spremenila naslov stalnega prebivališča. Šarčeva žena se sicer v javnosti, ko je bil Šarec predsednik vlade, ni pojavljala preveč pogosto. Po poklicu je profesorica slovenskega in italijanskega jezika, s Šarcem imata dve hčerki.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 23
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin