Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Četrtek,
9. 3. 2017,
9.22

Osveženo pred

6 let, 7 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

trgovanje borza Apple Fortrade

Četrtek, 9. 3. 2017, 9.22

6 let, 7 mesecev

Prevzemite 50 evrov in trgujte z delnicami Appla na svetovni borzi

Oglasno sporočilo

Najnovejši proizvod podjetja Apple je prišel na trg lani septembra v obliki novega iPhona 7 in iPhona 7 plus, ki sta postala pravi hit med oboževalci tehnoloških inovacij.

Apple je nedavno objavil, da je prodaja v novem obdobju dosegla rekordno raven. Prodali so 78 milijonov izdelkov in prav ti so največ doprinesli k uspehu. Odkar je novi iPhone na prodaj, so delnice Appla zrasle za neverjetnih 30 odstotkov in dosegle najvišjo vrednost od junija 2014.

Fortrade samo danes vsem bralcem Siola podarja 50 evrov za trgovanje s cenami delnic Appla (t. i. CFD-ji) na svetovni borzi.

50 evrov za trgovanje s cenami delnic Appla lahko prevzamete tukaj.

Opozorilo: Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več, kot je bila višina vašega depozita.

 | Foto:

Ali bo iPhone 8 spet vse spremenil?

Apple letos praznuje desetletnico predstavitve prvega iPhona in pripravlja največjo proslavo do zdaj, z novim iPhonom 8 pa namerava spet šokirati tehnološki sektor. Tim Cook, direktor Appla, je v najnovejši model integriral tehnologijo AR, s katero se naše okolje pretvori v digitalni vmesnik s postavljanjem virtualnih objektov v realnem svetu in realnem času. Namiguje se, da Apple razvija tehnologijo 3D-senzorjev za svoj novi eksluzivni model mobilnega telefona, vendar se še ne ve natančno, o kakšni tehnologiji govorimo.

Pojavile so se govorice, da bo iPhone lahko zaznaval predmete, ki se bodo pojavili na ekranu kamere, in da bo sposoben prepoznavati obraze, podobno kot to že počne aplikacija MSQRD. IPhone 8, ki naj bi ga predstavili pod imenom iPhoneX, bo imel dvojno zaobljen OLED-ekran iz stekla, ne bo pa imel gumba Domov s sposobnostjo prepoznavanja prstnih odtisov.

50 evrov za trgovanje s cenami delnic Appla lahko prevzamete tukaj.

 | Foto:

Poslovni rezultati Appla

S tržno kapitalizacijo več kot 775 milijard dolarjev je Apple največje podjetje na svetu, s katerega delnicami se trguje na borzi, in dvakrat večje od naslednjega na seznamu. Apple se tukaj ne namerava ustaviti, ampak želi nadaljevati rast. Poročila o zaslužkih v zadnjem četrtletju prejšnjega leta so pokazala rekordno visoko rast vrednosti delnice, 3,36 ameriškega dolarja, in prihodek 78,4 milijarde ameriških dolarjev – in to v veliki meri podpira namere podjetja. Brez dvoma se Apple pomika k novim rekordom, ko je vprašanje glede prodaje, saj naj bi novi iPhone8 v ZDA prodajali za tisoč dolarjev.

50 evrov za trgovanje s cenami delnic najuspešnejšega podjetja na svetu lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd v Veliki Britaniji avtorizira in regulira FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več od višine vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, niti za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Ne spreglejte