SiolNET. Novice Slovenija
0,22

termometer

  • Messenger
  • Messenger

Poglobljena oddaja Danes: Je tudi županova diploma ponarejena?

0,22

termometer

 

Danes ob 18. uri v oddaji Danes na Planetu:

  • PONAREJENE DIPLOME - Ne samo ves Balkan, tudi Slovenci v Bosni kupujejo ponarejene diplome. Pred leti častniki slovenske vojske. Med diplomanti sporne fakultete v Bihaću je tudi nekdanji stotnik, danes župan občine Log-Dragomer Miran Stanovnik. Je tudi njegova diploma ponarejena?
NZS Novoletni večer Miran Stanovnik Novice Med Slovenci, ki so diplomirali v Bosni, tudi Miran Stanovnik #video
  • ROMANJE NA SODIŠČE - Sredi prestolnice zjutraj velik shod vernikov. Ne, ni šlo za praznik, ampak za podporo visokemu predstavniku Katoliške cerkve Tadeju Strehovcu, ki ga roka pravice preganja zaradi spodbujanja sovraštva s kampanjo proti splavu.
s Novice Sredi prestolnice shod v podporo visokemu predstavniku Cerkve #video
  • DRŽAVLJANSKA NEPOKORŠČINA? - Korošci, ki jih država že desetletje in pol vleče za nos z avtocesto na tretji razvojni osi, terjajo odgovore v Ljubljani. Zakaj spravljate 73 tisoč ljudi v podrejeni položaj, mlade Korošce pa celo v selitev iz Slovenije?
zastoj, avtocesta Posel danes Z novo časovnico gradnje tretje razvojne osi je zadovoljno ministrstvo, Korošci ne #video
  • LUKA DONČIĆ - Že kot otrok je postavljal mejnike v košarki. Njegov prvi trener ga je po le 16 minutah poslal na trening k starejšim dečkom.
Luka Dončić Sportal Spremembe v Dallasu: dva para rok in ena žoga. Dobil jo bo Dončić.
  • TRIKRAT PREVEČ - Šolske torbe naših najmlajših tehtajo celo po deset kilogramov, to je kar tretjina teže osemletnika. Kakšne so posledice, če malčki leta in leta tovorijo toliko zvezkov in učbenikov?
  • AVSTRIJCI KUPČUJEJO - Alarm za slovensko zemljo. Prekmurski kmetje so na nogah, vse za to, da bi ustavili poceni razprodajo rodovitnih parcel ob meji. Ker imajo sosedje več denarja in hiter dostop do posojil, formalno pa popolnoma enake pravice do nakupa kot naši državljani.
Oddaja Danes je na sporedu od ponedeljka do petka ob 18.00.

Komentarji

Pridružite se razpravi!
Za komentar se prijavite tukaj. Strinjam se s pogoji uporabe.

delitve: 5
Delite na: Facebook Twitter Viber Pinterest Messenger E-mail Linkedin