Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Torek,
18. 7. 2023,
15.22

Osveženo pred

9 mesecev, 2 tedna

Oglasno sporočilo

Natisni članek

prometni znak registrska tablica zabava darilo personalizirana darila osvežilec zraka za avto PR članek

Torek, 18. 7. 2023, 15.22

9 mesecev, 2 tedna

Osvežite svoje potovanje z osvežilcem zraka za avto, ki ga naredimo z vašo sliko in vonjem po izbiri!

Oglasno sporočilo

Ali ste že kdaj sedeli za volanom in si zaželeli, da bi imeli prijeten vonj v vašem avtu? Naš osvežilec zraka za avto je ravno tisto, kar potrebujete! S svojo široko paleto vonjev vam bomo pomagali ohranjati prijetno okolje ter vas obdajati z omamnimi vonjavami, medtem ko uživate v vožnji.

oglas1 | Foto: Miniregistrska.si Foto: Miniregistrska.si

Naša ponudba vonjev je popolnoma nepremagljiva. Ali imate radi sladke vonje? Izberite jagodo ali vaniljo, da se boste počutili kot v sladkem rajskem vrtu. Ali bi radi ohranili svežino novega avtomobila? Naš vonj po novem avtu je kot sveže potovanje vsakič, ko vstopite v vozilo. Če si želite občutiti morski piš vetra na obali, potem bo vonj po morju idealna izbira za vas in to je samo začetek!

Na voljo imamo tudi vonje medu in jabolka, citrusov, limone, češnje in vonj po usnju. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašemu razpoloženju, ali ga menjajte glede na letne čase. Ne glede na to, kateri vonj izberete, vam lahko zagotovimo, da boste imeli prijetno in svežo izkušnjo vsakič, ko se usedete za volan.

oglas2 | Foto: Miniregistrska.si Foto: Miniregistrska.si

Poleg osvežilca zraka za avto vam ponujamo tudi dodatno dišavo v spreju. Ta vam omogoča, da vonj oživite kadarkoli in kjerkoli želite. Praktična embalaža je enostavna za uporabo in jo lahko imate vedno pri roki, da dodate svežino svojemu avtu kadarkoli želite.

Naš osvežilec zraka za avto je tudi odlična ideja za darilo. Ali iščete popolno darilo za ljubitelja avtomobilov ali pa preprosto želite nekomu polepšati potovanje? Zavijemo ga v čudovito darilno embalažo, da bo darilo videti še bolj posebno. Presenetite svoje najdražje s tem edinstvenim in praktičnim darilom.

Ne čakajte več! Osvežite svoje potovanje z našim osvežilcem zraka za avto in uživajte v vonjih, ki bodo naredili vašo vožnjo še bolj prijetno. Izberite svoj najljubši vonj ali preizkusite novega vsakič, ko vstopite v avto. Vaš avto si zasluži osvežitev, zato se odločite za naš osvežilec zraka za avto danes!

Osvežilec zraka za avto, ki ga ponujamo, je povsem prilagodljiv vašim željam! Izdelamo ga z vašo lastno sliko po izbiri, na kateri lahko upodobite karkoli vas navdihuje  svoje hišne ljubljenčke, otroke, prijatelje, glasbeno skupino, športnike ali katerokoli drugo osebo ali motiv, ki ima za vas poseben pomen. Naročite ga TUKAJ.

oglas3 | Foto: Miniregistrska.si Foto: Miniregistrska.si

S takim osebnim pristopom je naš osvežilec zraka za avto idealno darilo za vaše najdražje. Presenetite svoje bližnje s posebnim spominkom, ki bo vedno na dosegu roke in ga bo spremljal na vsakem potovanju. Izberite najljubšo sliko, ki jo imate skupaj z njimi, in ustvarite čudovito, izvirno darilo, ki bo zagotovo pritegnilo nasmeh na njihov obraz.

oglas4 | Foto:

Poleg tega je naš osebno prilagojeni osvežilec zraka za avto tudi odlična izbira za podjetja. Iščete originalno promocijsko darilo za svoje stranke ali zaposlene? S sliko, ki predstavlja vaše podjetje, logotip ali celo ime stranke, bo osvežilec postal odličen način za krepitev prepoznavnosti vaše blagovne znamke ter ustvarjanje pozitivne povezave s strankami. Privoščite si unikatno in praktično darilo, ki bo krepilo odnos s strankami in okrepilo poslovno identiteto vašega podjetja.

S svojim osebnim pristopom in možnostjo prilagoditve osvežilca zraka za avto z vašo sliko po želji vam zagotavljamo, da bo vaša izkušnja vožnje postala še bolj posebna. Pustite, da vas vsakič, ko vstopite v avto, spremlja dragocen spomin, ki vas bo napolnil s pozitivno energijo in svežino.

Ne odlašajte več! Naročite svoj osebno prilagojen osvežilec zraka za avto in uživajte v vonjih, ki vas bodo spremljali ob vaših najljubših slikah. Naj bo to darilo za vaše najdražje ali podjetje, zagotavljamo, da bo to nepozabno doživetje, ki bo ustvarilo neprecenljive trenutke in spomine.

oglas5 | Foto: Miniregistrska.si Foto: Miniregistrska.si

V ponudbi imamo tudi mini registrske tablice, ki jih naredimo po vaši želji. S tablico z napisom ob zadnjem steklu v avtu opozorite preostale voznike za seboj, naj bodo previdni!

6c59aa6e660bc9001b9b-incollage-20220312-231417287 | Foto: Miniregistrska.si Foto: Miniregistrska.si

Komplet poročnih tablic je ena od bolj izvirnih zamisli, kako podariti personalizirano poročno darilo. Poročni tablici sta velikosti prave avtomobilske registrske tablice, na njiju pa sta napisa ŽENIN in NEVESTA. V kompletu sta dve tablici, ki ju lahko uporabite spredaj in zadaj v avtu, ki bo na poročni dan prevažal zakonski par.

Prometni znak za omejitev hitrosti s številko starosti za rojstni dan je vsem dobro poznana šala, s katero boste presenetili slavljenca. Odsvetujemo krajo prometnih znakov, ker so kazni zelo visoke, zato jih kupite v naši spletni trgovini.

zabavni-prometni-znak-afrim-1024x768 | Foto: Miniregistrska.si Foto: Miniregistrska.si

Diskreten, izviren, personaliziran in edinstven obesek za ključe, ki je na pogled kot registrska tablica avtomobila. Idealno darilo in spominek, ki ga podarite nekomu posebnemu, osebi, ki jo imate radi in jo želite obdariti z darilom, za katero veste, da ne bo ostalo na dnu predala. To je preprost način, da se spomnimo trenutka ali ljubljene osebe vsakič, ko zapustimo in vstopimo v stanovanje ali avto.

Vse naše izdelke, ki so na voljo v spletni trgovini Miniregistrska.si, vam lahko tudi darilno zavijemo.

Vabljeni, da nas obiščete na spletni strani www.miniregistrska.si. Spremljate pa nas lahko tudi na družbenih omrežjih:

Facebookwww.facebook.com/miniregistrska

Instagramminiregistrska

Več:

inCollage_20220312_231417287
Avtomoto Nove mini registrske tablice že v Sloveniji

 Naročnik oglasnega sporočila je spletna trgovina Miniregistrska.si.

Ne spreglejte