Nazaj na Siol.net

TELEKOM SLOVENIJE

Petek,
3. 2. 2017,
7.00

Osveženo pred

6 let, 6 mesecev

Oglasno sporočilo

Natisni članek

OMV Slovenija Anina zvezdica

Petek, 3. 2. 2017, 7.00

6 let, 6 mesecev

OMV Slovenija skupaj s člani kluba zvestobe za lepšo prihodnost otrok in družin v stiski

Oglasno sporočilo
  • Začenja se mesec zbiranja točk zvestobe za družine v socialni stiski.
  • Ob tretjem rojstnem dnevu so se v OMV Slovenija znova spomnili tistih, ki pomoč resnično potrebujejo, in Anini zvezdici podarili milijon točk zvestobe.
  • Klub OMV SMILE & DRIVE zveste člane vabi k sodelovanju in jim omogoča, da zbrane točke zvestobe darujejo v dobrodelne namene.

OMV Slovenija in Anina zvezdica | Foto: OMV Slovenija in Anina zvezdica

OMV Slovenija bo tretjo obletnico Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE praznoval na tradicionalen način: z dobrodelno noto. Tudi letos namreč sodelujejo s fundacijo Anina zvezdica in skupaj s člani kluba zvestobe začenjajo zbiranje točke zvestobe, ki jih bodo ob koncu dobrodelne akcije pretvorili v pakete živil, namenjene družinam v socialni stiski. V OMV Slovenija bodo začetek akcije zbiranja točk zvestobe zaznamovali z donacijo milijona točk zvestobe, nato pa bodo štafetno palico predali svojim zvestim članom. Ti bodo imeli na voljo mesec dni, ko bodo lahko ob vsakem nakupu na bencinskih servisih OMV pridobljene točke zvestobe namenili fundaciji Anina zvezdica.

Člani Kluba zvestobe OMV SMILE & DRIVE lahko točke, pridobljene na katerem koli od 103 bencinskih servisov po Sloveniji, v dobrodelni namen namenijo prek spleta, mobilne aplikacije ali osebno na bencinskem servisu OMV. Akcija traja do 28. februarja 2017, ko bo objavljeno končno število zbranih točk zvestobe. Te bodo predane fundaciji Anina zvezdica in pretvorjene v živila za socialno ogrožene družine po Sloveniji. Poleg tega bo na bencinskih servisih OMV v tem obdobju gostom na voljo tudi pravljica Anina zvezdica, od vsakega nakupa pa bo 11 evrov namenjenih nakupu živil za slovenske družine.

V dobrodelni akciji aktivno sodelujejo tudi zaposleni v OMV Slovenija. Lani so slovenske družine prejele 38 ton hrane. | Foto: V dobrodelni akciji aktivno sodelujejo tudi zaposleni v OMV Slovenija. Lani so slovenske družine prejele 38 ton hrane.

OMV Slovenija in člani kluba zvestobe so z Anino zvezdico že pred letom dni združili moči in omogočili predajo ene od največjih donacij hrane doslej. V akciji so skupno zbrali 5,8 milijona točk zvestobe, ki jih je Ana Lukner unovčila za več kot 38 ton hrane, ki je šla v roke slovenskih družin v socialni stiski. Ob prvem rojstnem dnevu Kluba pred dvema letoma pa je OMV Slovenija daroval 240 tisoč točk zvestobe ali 2,5 tone hrane.

Klub OMV SMILE & DRIVE so pri OMV ustanovili z namenom, da goste nagradijo za njihovo zvestobo. Klub v primerjavi z drugimi na slovenskem trgu izstopa zaradi ene posebnosti, ki je podobni programi zvestobe ne omogočajo. Člani lahko nakup določenih izdelkov na bencinskih servisih OMV opravijo samo z unovčenjem točk brez doplačila.

OMV Slovenija, d. o. o.

OMV že od leta 1994 ponuja svojim gostom več kot le gorivo. Trgovinske in gastronomske storitve ter tudi ponudba drugih storitev na OMV bencinskih servisih se nenehno razširjajo v skladu z željami in zahtevami gostov. Blagovna znamka VIVA je izoblikovala novo kulturo bencinskega servisa, ki jo odlikujejo prvovrstno vzdušje, paleta visokokakovostnih izdelkov in storitveno usmerjeno osebje, ki gostom ponuja prijeten oddih od napornega vsakdana. Poleg sveže pripravljenih prigrizkov in napitkov bencinski servisi OMV s ponudbo VIVA ponujajo številne prodajne in darilne artikle, na izbranih servisih so na voljo tudi paketne storitve, storitve plačevanja položnic in drugo. OMV ima več kot 900 bencinskih servisov s ponudbo VIVA v devetih evropskih državah. V Sloveniji je trenutno 36 tovrstnih servisov.

Ne spreglejte